2 Mayıs 2017 Salı

THY , Okan Üniversitesi pilotaj bölümü öğrencilerine kariyer imkanı sunacak Okan Üniversitesi, THY’nin seçim sürecinde başarılı olan pilotaj öğrencilerine mezun olduktan sonra Türk Hava Yollarında pilot olarak çalışma imkanı sunacak. Dünyanın en büyük havayolları şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları (THY), pilot ihtiyacını karşılamak için eğitim kurumlarıyla anlaşma kararı aldı. Bu kapsamda Pilotaj programından mezun olacak öğrencilere Türk Hava Yollarında çalışma imkanı sunacaktır. Böylece hızla gelişen bir sektör olarak öne çıkan sivil havacılığın pilot ihtiyaçlarının iç kaynaklardan temin imkanları zenginleşecek. 25 bin öğrenciye sahip Okan Üniversitesi ile işbirliği anlaşması 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü imzalanacak. THY ile Okan Üniversitesi arasında imzalanacak işbirliği anlaşması kapsamında Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Pilotaj Bölümü öğrencilerinden THY’nin kriterlerini karşılayanlara II. Pilot olarak çalışmalarına imkanı sağlanacak. Protokol, THY ve Okan Üniversitesi tarafından 3 Mayıs 2017 tarihinde THY Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen bir törenle imzalanacak.  

Okan Üniversitesi, THY’nin seçim sürecinde başarılı olan pilotaj öğrencilerine mezun olduktan sonra Türk Hava Yollarında pilot olarak çalışma imkanı sunacak.

Dünyanın en büyük havayolları şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları (THY), pilot ihtiyacını karşılamak için eğitim kurumlarıyla anlaşma kararı aldı. Bu kapsamda Pilotaj programından mezun olacak öğrencilere Türk Hava Yollarında çalışma imkanı sunacaktır. Böylece hızla gelişen bir sektör olarak öne çıkan sivil havacılığın pilot ihtiyaçlarının iç kaynaklardan temin imkanları zenginleşecek.

25 bin öğrenciye sahip Okan Üniversitesi ile işbirliği anlaşması 3 Mayıs 2017 Çarşamba günü imzalanacak. THY ile Okan Üniversitesi arasında imzalanacak işbirliği anlaşması kapsamında Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Pilotaj Bölümü öğrencilerinden THY’nin kriterlerini karşılayanlara II. Pilot olarak çalışmalarına imkanı sağlanacak.

Protokol, THY ve Okan Üniversitesi tarafından 3 Mayıs 2017 tarihinde THY Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen bir törenle imzalanacak.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2qyNcCn
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder