29 Mayıs 2017 Pazartesi

Turkish Cargo, sağlıkçıları bir araya getirdi Etkinliğe dünya ilaç pazarının yüzde 80’ini elinde bulunduran kargo acentelerinin üst düzey yöneticileri katıldı. Turkish Cargo, Frankfurt sağlık ve ilaç sektörü temsilcilerini “Pharma Day” panelinde bir araya getirdi. Organizasyonun Turkish Cargo satış ekibi tarafından yapılan etkinliğe dünya ilaç pazarının yüzde 80’ini elinde bulunduran kargo acentelerinin üst düzey yöneticileri katıldı. Açılış konuşmasını Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürü Tarık Parlak yaptı. Parlak’ın ardından sözü, Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen devralarak; Turkish Cargo’nun vizyonunu, büyüme trendinin devam edeceğini ve 2023’e kadar sektördeki ilk 5 hava kargo şirketinden biri olma hedefini paylaştı. Katılımcılara, taşımalarında öncelikli hedefin özel kargolar, özellikle ilaç taşımacılığında ilerlemek olduğundan söz eden Özen, iş ortakları olarak karşılıklı görüşlerin, önerilerin ve bu toplantıların sonucunda alınan geri dönüşlerin, büyüme ve hedefe ulaşmakta Turkish Cargo için önemini belirterek  birlikte ilerlemek için doğru zaman olduğunu vurguladı. “Almanya Pharma” ve “Almanya Ofisleri” başlıkları altında Turkish Cargo genel sunumu ile devam eden, ardından Özel Kargolar Müdürü Abdullah Bahadır Büyükkaymaz’ın  katılımcılara Turkish Cargo vizyonunu ve pharma taşımalarıyla ilgili yatırımlarını anlattığı panel, kargodan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen’in moderatörlüğünde  katılımcıların interaktif fikir alışverişi  ile katılım sağladıkları bir workshop ile tamamlandı. Katılımcılar, İstanbul’da yapılan tesis ve özel kargolar için ayrılan alanların beklentilerini karşılayacak düzeyde olduğunu belirtirken, ürünlerin özelliği gereği uzmanlık gerektiğinden İstanbul HUB’da yürütülen tüm sürecin ürün uzmanı özel bir ekip tarafından yönetilmesi konusundaki taleplerini ilettiler. Etkinlikte acenteler, sağlık sektörünün mevcut durumu ve sektörün geleceği ile ilgili görüşlerini paylaşma fırsatı buldukları ve mevcut iş birliklerinin devamının sağlanacağını belirtti. Kaynak:dunya.com

Etkinliğe dünya ilaç pazarının yüzde 80’ini elinde bulunduran kargo acentelerinin üst düzey yöneticileri katıldı.

Turkish Cargo, Frankfurt sağlık ve ilaç sektörü temsilcilerini “Pharma Day” panelinde bir araya getirdi.

Organizasyonun Turkish Cargo satış ekibi tarafından yapılan etkinliğe dünya ilaç pazarının yüzde 80’ini elinde bulunduran kargo acentelerinin üst düzey yöneticileri katıldı.

Açılış konuşmasını Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürü Tarık Parlak yaptı. Parlak’ın ardından sözü, Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen devralarak; Turkish Cargo’nun vizyonunu, büyüme trendinin devam edeceğini ve 2023’e kadar sektördeki ilk 5 hava kargo şirketinden biri olma hedefini paylaştı. Katılımcılara, taşımalarında öncelikli hedefin özel kargolar, özellikle ilaç taşımacılığında ilerlemek olduğundan söz eden Özen, iş ortakları olarak karşılıklı görüşlerin, önerilerin ve bu toplantıların sonucunda alınan geri dönüşlerin, büyüme ve hedefe ulaşmakta Turkish Cargo için önemini belirterek  birlikte ilerlemek için doğru zaman olduğunu vurguladı.

“Almanya Pharma” ve “Almanya Ofisleri” başlıkları altında Turkish Cargo genel sunumu ile devam eden, ardından Özel Kargolar Müdürü Abdullah Bahadır Büyükkaymaz’ın  katılımcılara Turkish Cargo vizyonunu ve pharma taşımalarıyla ilgili yatırımlarını anlattığı panel, kargodan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen’in moderatörlüğünde  katılımcıların interaktif fikir alışverişi  ile katılım sağladıkları bir workshop ile tamamlandı. Katılımcılar, İstanbul’da yapılan tesis ve özel kargolar için ayrılan alanların beklentilerini karşılayacak düzeyde olduğunu belirtirken, ürünlerin özelliği gereği uzmanlık gerektiğinden İstanbul HUB’da yürütülen tüm sürecin ürün uzmanı özel bir ekip tarafından yönetilmesi konusundaki taleplerini ilettiler.

Etkinlikte acenteler, sağlık sektörünün mevcut durumu ve sektörün geleceği ile ilgili görüşlerini paylaşma fırsatı buldukları ve mevcut iş birliklerinin devamının sağlanacağını belirtti.
Kaynak:dunya.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rxmwXm
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder