27 Mayıs 2017 Cumartesi

TAV çalışanlarının çocukları eğlenerek bilim öğreniyor TAV çalışanlarının çocukları eğlenerek bilim öğreniyor. TAV Grubu Young Guru Academy (YGA) ile 2013 yılındandan itibaren farklı eğitim projeleri hayata geçirdi. Bu kapsamda YGA’nın “Twin Bilim Seti” projesine katkıda bulunarak TAV Grubu çalışanlarının çocuklarının katıldığı Bilim Atölyesi gerçekleştirildi. 44 çocuğun katıldığı Atölye’de “Twin Bilim Kit”i katılımcı çocuklara dağıtıldı ve YGA’dan eğitmenler bu kitlerin nasıl çalıştığını anlatıp, çocuklarla bazı deneyler yaptılar. Atölyede “Twin Bilim Seti”yle çocuklar gündelik hayatta sık karşılaştıkları elektronik aletlerin nasıl çalıştığını anlayıp, diledikleri devreleri kurarak hayallerindeki icatları hayata geçirebilme imkanı bulabildiler. TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül “TAV Grubu CEO’su Sani Şener YGA’ya hayal ortağı olarak destek veriyor ve bilim projesi danışma kurulunda yer alıyor. Amacımız çalışanlarımızın çocuklarına bu kit ve deneyler ile bilimi sevdirmek. TAV olarak tüm paydaşlarımız için sosyal fayda yaratmanın önemli olduğuna inanıyoruz.  Bu çerçevede geleceğin bilim insanlarını ortaya çıkarmak üzere çalışan YGA ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. TAV, bilim seti projesini İstanbul’un ardından Ankara, İzmir, Bodrum ve Gazipaşa’ya taşıyacak.

TAV çalışanlarının çocukları eğlenerek bilim öğreniyor.

TAV Grubu Young Guru Academy (YGA) ile 2013 yılındandan itibaren farklı eğitim projeleri hayata geçirdi. Bu kapsamda YGA’nın “Twin Bilim Seti” projesine katkıda bulunarak TAV Grubu çalışanlarının çocuklarının katıldığı Bilim Atölyesi gerçekleştirildi.

44 çocuğun katıldığı Atölye’de “Twin Bilim Kit”i katılımcı çocuklara dağıtıldı ve YGA’dan eğitmenler bu kitlerin nasıl çalıştığını anlatıp, çocuklarla bazı deneyler yaptılar. Atölyede “Twin Bilim Seti”yle çocuklar gündelik hayatta sık karşılaştıkları elektronik aletlerin nasıl çalıştığını anlayıp, diledikleri devreleri kurarak hayallerindeki icatları hayata geçirebilme imkanı bulabildiler.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül “TAV Grubu CEO’su Sani Şener YGA’ya hayal ortağı olarak destek veriyor ve bilim projesi danışma kurulunda yer alıyor. Amacımız çalışanlarımızın çocuklarına bu kit ve deneyler ile bilimi sevdirmek. TAV olarak tüm paydaşlarımız için sosyal fayda yaratmanın önemli olduğuna inanıyoruz.  Bu çerçevede geleceğin bilim insanlarını ortaya çıkarmak üzere çalışan YGA ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

TAV, bilim seti projesini İstanbul’un ardından Ankara, İzmir, Bodrum ve Gazipaşa’ya taşıyacak.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2qnkVD8
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder