31 Mayıs 2017 Çarşamba

Turkish Cargo Logipharma 2017 Etkinliğinde Turkish Cargo, İsviçre’nin Montreux şehrinde bu yıl 17. si düzenlenen ve ilaç lojistiğindeki en önemli tedarik zinciri aktörlerini bir araya getiren Logipharma etkinliğine katıldı. 3 gün boyunca sektöre katma değer sağlayacak yeni bakış açılarının geliştirilmesini amaçlayan konferansların düzenlendiği ve müşterilerle tedarikçilerin işbirliği geliştirme amaçlı birebir görüşmeler yapmasına olanak sağlandığı etkinliğe ilaç üreticileri, lojistik firmaları, lojistik sürecini iyileştirme amaçlı destek servisi sunan firmalar ve taşıyıcılar katılım göstermiştir. Fuar alanında yer alan Turkish Cargo standındaki birebir görüşmeler vasıtasıyla CEIV sertifikalı şirketin ilaç taşımalarına verdiği önem, bu alanda yapılan yatırımlar ve müşterilerine sunmakta olduğu geniş imkanlar vurgulandı. Sektörde faaliyet gösteren en önemli ilaç lojistiği firmaları temsilcilerine Turkish Cargo hizmetlerini anlatabilme ve farkındalık oluşturma fırsatının yakalandığı etkinliğe Roche, Novartis, Bayer, GSK, Pfizer, Johnson Johnson, Teva, Lilly, OctaPharma gibi ilaç üreticilerinin yanısıra DHL, Panalpina Agility, Fiege, Envirotainer, cSafe firmaları ile de görüşmeler yapıldı.

Turkish Cargo, İsviçre’nin Montreux şehrinde bu yıl 17. si düzenlenen ve ilaç lojistiğindeki en önemli tedarik zinciri aktörlerini bir araya getiren Logipharma etkinliğine katıldı.

3 gün boyunca sektöre katma değer sağlayacak yeni bakış açılarının geliştirilmesini amaçlayan konferansların düzenlendiği ve müşterilerle tedarikçilerin işbirliği geliştirme amaçlı birebir görüşmeler yapmasına olanak sağlandığı etkinliğe ilaç üreticileri, lojistik firmaları, lojistik sürecini iyileştirme amaçlı destek servisi sunan firmalar ve taşıyıcılar katılım göstermiştir.

Fuar alanında yer alan Turkish Cargo standındaki birebir görüşmeler vasıtasıyla CEIV sertifikalı şirketin ilaç taşımalarına verdiği önem, bu alanda yapılan yatırımlar ve müşterilerine sunmakta olduğu geniş imkanlar vurgulandı.

Sektörde faaliyet gösteren en önemli ilaç lojistiği firmaları temsilcilerine Turkish Cargo hizmetlerini anlatabilme ve farkındalık oluşturma fırsatının yakalandığı etkinliğe Roche, Novartis, Bayer, GSK, Pfizer, Johnson Johnson, Teva, Lilly, OctaPharma gibi ilaç üreticilerinin yanısıra DHL, Panalpina Agility, Fiege, Envirotainer, cSafe firmaları ile de görüşmeler yapıldı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rlHcP1
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder