26 Mayıs 2017 Cuma

Emirates SkyCargo ve Cargolux ortaklığı İki taşıyıcı Emirates SkyCargo ve Cargolux, uçak kapasitesi, blok alan, Hub bağlantısı, kargo kullanımı, interline anlaşmaları gibi bir dizi operasyonel boyutlu taşıma anlaşması ile birlikte çalışacaklarını öngören bir Mutabakat Zaptı imzaladılar. Emirates, yaptığı açıklamada, Cargolux’un 14 B747-8 ve 12 B747-400’den oluşan filosunun yanı sıra kendi yolcu uçakları ve kargo uçaklarından da yararlanabileceğini söyledi. Her iki taşıyıcı da diğer taşıyıcının ağlarına erişecek ve erişimlerini büyük ölçüde artıracak. Açıklamada  “Emirates, Cargolux’un ağındaki  747 kapasitesine erişirken, Cargolux de Emirates SkyCargo’nun 83 ülkede 150’den fazla küresel destinasyona gerçekleştirdiği yolcu uçuşlarınının ambarlarıyla yüksek dağıtım ağına erişecek” dendi. Emirates SkyCargo tarafından taşınan kargo, Haziran 2017’de kargo operasyonlarına başlanacak olan Cargolux’un Lüksemburg tesisinde işlenecek. Cargolux’ün de, Dubai World Central’a yaptığı taşımacılığı arttırmayı taahhüt ettiği söylendi. Taşınan kargo, Emirates SkyCargo personeli tarafından karşılanacak. Açıklamaya göre, bu anlaşma bir ana hat havayolu şirketi ve bir kargo taşıyıcı şirket arasında yapılan ilk anlaşma örneği.

İki taşıyıcı Emirates SkyCargo ve Cargolux, uçak kapasitesi, blok alan, Hub bağlantısı, kargo kullanımı, interline anlaşmaları gibi bir dizi operasyonel boyutlu taşıma anlaşması ile birlikte çalışacaklarını öngören bir Mutabakat Zaptı imzaladılar.

Emirates, yaptığı açıklamada, Cargolux’un 14 B747-8 ve 12 B747-400’den oluşan filosunun yanı sıra kendi yolcu uçakları ve kargo uçaklarından da yararlanabileceğini söyledi. Her iki taşıyıcı da diğer taşıyıcının ağlarına erişecek ve erişimlerini büyük ölçüde artıracak.

Açıklamada  “Emirates, Cargolux’un ağındaki  747 kapasitesine erişirken, Cargolux de Emirates SkyCargo’nun 83 ülkede 150’den fazla küresel destinasyona gerçekleştirdiği yolcu uçuşlarınının ambarlarıyla yüksek dağıtım ağına erişecek” dendi.

Emirates SkyCargo tarafından taşınan kargo, Haziran 2017’de kargo operasyonlarına başlanacak olan Cargolux’un Lüksemburg tesisinde işlenecek. Cargolux’ün de, Dubai World Central’a yaptığı taşımacılığı arttırmayı taahhüt ettiği söylendi. Taşınan kargo, Emirates SkyCargo personeli tarafından karşılanacak.

Açıklamaya göre, bu anlaşma bir ana hat havayolu şirketi ve bir kargo taşıyıcı şirket arasında yapılan ilk anlaşma örneği.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rFSQH5
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder