29 Mayıs 2017 Pazartesi

Eurowings’in İspanya’daki İlk Üssü Mallorca Oldu Avrupa’nın bir numaralı tatil yöresi Mallorca, Eurowings’in İspanya’daki ilk üssü oldu. Eurowings Palma de Mallorca filosunu 6’ya çıkarıyor   23 farklı varış noktası, yılda 6.000 uçuş ve 1 milyon yolcu! Eurowings, Avrupa’nın en ünlü tatil yöresi Palma de Mallorca’ya uçmaya başladı. Lufthansa Grubu’na bağlı düşük maliyetli havayolu şirketi Eurowings, Almanca konuşulmayan ülkelere düzenlediği seferler kapsamında ilk kez İspanya’ya uçaklarını konuşlandırdı. Havayolu başlangıçta, dört adet Airbus A320 tipi uçağıyla Köln/Bonn, Düsseldorf, Berlin-Tegel, Stuttgart, Hannover, Dortmund, Hamburg, Münih, Salzburg, Basel başta olmak üzere Almanya, Avusturya ve İsviçre’den yirmiden fazla şehri, Avrupa’nın bir numaralı tatil yeri olan Mallorca’ya bağlayacak.   Yolcular yalnızca 29.99 Avro’dan başlayan fiyatlarla yaz aylarının en gözde tatil yörelerinden biri olan Mallorca’ya seyahat edebilir ve çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler. Ayrıca, yeni tur operatörü markası Eurowings Holidays aracılığıyla, Mallorca adasına en iyi fiyatlarla yüksek kaliteli tatil tur paketleri ile yerlerini ayırtabilirler.   Eurowings’in CEO’su Oliver Wagner “Avrupa’nın lider havayolu şirketlerinden biri olarak yolculara, seyahatseverlere ve tatilcilere geniş bir uçuş yelpazesi sunuyoruz. Yaz sezonunun en yoğun zamanlarında Almanya- Avusturya- İsviçre ve Mallorca arasında haftada neredeyse 300 sefer düzenliyoruz. Ayrıca, bu rota için, tek seferde 300’den fazla yolcu taşıyabilen ve uzun menzil uçuşlarda kullanılan Airbus A330 tipi uçaklarımızı kullanıyoruz.” dedi. “Mallorca filomuzu, bu bölgedeki liderliğimizi sürdürmek için, en kısa süre içerisinde, 4’ten 6’ya çıkacağız. Eurowings bu bölgede büyüdükçe, adada daha fazla iş olanağı yaratılmış olacak. Havayolu olarak, İspanya’daki bu yeni lokasyonumuzda oluşturacağımız 100 kişilik ekip için daha şimdiden 2.500’ün üzerinde başvuru aldık.” diye ekledi.   Mallorca uçuşları, Eurowings’in Alman havayolu şirketinden Avrupa havayolu şirketine hızlı dönüşümünün en son kanıtını oluşturuyor. Mallorca’daki geniş varlığıyla Eurowings, Avrupa’daki en hızlı büyüyen havayolu şirketi olma konumunu daha da güçlendiriyor. Ayrıca, Avrupa’nın bir numaralı tatil yeri Mallorca uçuşları, Eurowings’in uçuş takviminin önemli ayaklarından birini oluşturuyor.      

  • Avrupa’nın bir numaralı tatil yöresi Mallorca, Eurowings’in İspanya’daki ilk üssü oldu.
  • Eurowings Palma de Mallorca filosunu 6’ya çıkarıyor

 

23 farklı varış noktası, yılda 6.000 uçuş ve 1 milyon yolcu! Eurowings, Avrupa’nın en ünlü tatil yöresi Palma de Mallorca’ya uçmaya başladı. Lufthansa Grubu’na bağlı düşük maliyetli havayolu şirketi Eurowings, Almanca konuşulmayan ülkelere düzenlediği seferler kapsamında ilk kez İspanya’ya uçaklarını konuşlandırdı. Havayolu başlangıçta, dört adet Airbus A320 tipi uçağıyla Köln/Bonn, Düsseldorf, Berlin-Tegel, Stuttgart, Hannover, Dortmund, Hamburg, Münih, Salzburg, Basel başta olmak üzere Almanya, Avusturya ve İsviçre’den yirmiden fazla şehri, Avrupa’nın bir numaralı tatil yeri olan Mallorca’ya bağlayacak.

 

Yolcular yalnızca 29.99 Avro’dan başlayan fiyatlarla yaz aylarının en gözde tatil yörelerinden biri olan Mallorca’ya seyahat edebilir ve çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler. Ayrıca, yeni tur operatörü markası Eurowings Holidays aracılığıyla, Mallorca adasına en iyi fiyatlarla yüksek kaliteli tatil tur paketleri ile yerlerini ayırtabilirler.

 

Eurowings’in CEO’su Oliver Wagner “Avrupa’nın lider havayolu şirketlerinden biri olarak yolculara, seyahatseverlere ve tatilcilere geniş bir uçuş yelpazesi sunuyoruz. Yaz sezonunun en yoğun zamanlarında Almanya- Avusturya- İsviçre ve Mallorca arasında haftada neredeyse 300 sefer düzenliyoruz. Ayrıca, bu rota için, tek seferde 300’den fazla yolcu taşıyabilen ve uzun menzil uçuşlarda kullanılan Airbus A330 tipi uçaklarımızı kullanıyoruz.” dedi. “Mallorca filomuzu, bu bölgedeki liderliğimizi sürdürmek için, en kısa süre içerisinde, 4’ten 6’ya çıkacağız. Eurowings bu bölgede büyüdükçe, adada daha fazla iş olanağı yaratılmış olacak. Havayolu olarak, İspanya’daki bu yeni lokasyonumuzda oluşturacağımız 100 kişilik ekip için daha şimdiden 2.500’ün üzerinde başvuru aldık.” diye ekledi.

 

Mallorca uçuşları, Eurowings’in Alman havayolu şirketinden Avrupa havayolu şirketine hızlı dönüşümünün en son kanıtını oluşturuyor. Mallorca’daki geniş varlığıyla Eurowings, Avrupa’daki en hızlı büyüyen havayolu şirketi olma konumunu daha da güçlendiriyor. Ayrıca, Avrupa’nın bir numaralı tatil yeri Mallorca uçuşları, Eurowings’in uçuş takviminin önemli ayaklarından birini oluşturuyor.

 

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rO3I5Z
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder