29 Mayıs 2017 Pazartesi

Pegasus’a Operasyonel Mükemmellik Ödülü Pegasus Hava Yolları, Airbus tarafından “Operasyonel Mükemmellik” ödülüne layık görüldü. Pegasus Hava Yolları, uçak üreticisi Airbus tarafından “Operasyonel Mükemmellik” ödülüne layık görüldü. Airbus A320 Ailesi Teknik Sempozyumu kapsamında 17 Mayıs Çarşamba günü Berlin’de gerçekleştirilen Operasyonel Mükemmellik Ödülleri töreninde, dünyanın önde gelen havayolu şirketlerine ödüller verildi. Pegasus; operasyonel güvenilirlik, uçakların günlük kullanım oranları ve ortalama gecikme süresi konularındaki başarılı performansı nedeniyle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika A320 işleticileri Operasyonel Mükemmellik ödülünün sahibi oldu. Başarılı A320 Ailesi işleticilerini ödüllendirmek amacıyla her 3 yılda bir düzenlenen Airbus Operasyonel Mükemmellik Ödülleri töreninde Pegasus adına ödülü alan Mühendislik ve Planlama Grup Müdürü Tahsin İstanbullu: “Değerli iş ortağımız Airbus tarafından bu önemli ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Pegasus olarak her zaman amacımız; tüm operasyonel süreçlerimizi mükemmelleştirerek, misafirlerimize en iyi deneyimi yaşatmak. Bu ödül de doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösteriyor.” dedi. Pegasus Hava Yolları Hakkında 1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost (düşük maliyetli hava yolu)” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini 32’si yurt içinde, 71’i yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede 103 noktaya ulaştırmakta ve İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştirmektedir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.

Pegasus Hava Yolları, Airbus tarafından “Operasyonel Mükemmellik” ödülüne

layık görüldü.

Pegasus Hava Yolları, uçak üreticisi Airbus tarafından “Operasyonel Mükemmellik” ödülüne layık görüldü. Airbus A320 Ailesi Teknik Sempozyumu kapsamında 17 Mayıs Çarşamba günü Berlin’de gerçekleştirilen Operasyonel Mükemmellik Ödülleri töreninde, dünyanın önde gelen havayolu şirketlerine ödüller verildi. Pegasus; operasyonel güvenilirlik, uçakların günlük kullanım oranları ve ortalama gecikme süresi konularındaki başarılı performansı nedeniyle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika A320 işleticileri Operasyonel Mükemmellik ödülünün sahibi oldu.

Başarılı A320 Ailesi işleticilerini ödüllendirmek amacıyla her 3 yılda bir düzenlenen Airbus Operasyonel Mükemmellik Ödülleri töreninde Pegasus adına ödülü alan Mühendislik ve Planlama Grup Müdürü Tahsin İstanbullu: “Değerli iş ortağımız Airbus tarafından bu önemli ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Pegasus olarak her zaman amacımız; tüm operasyonel süreçlerimizi mükemmelleştirerek, misafirlerimize en iyi deneyimi yaşatmak. Bu ödül de doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösteriyor.” dedi.

Pegasus Hava Yolları Hakkında

1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost (düşük maliyetli hava yolu)” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini 32’si yurt içinde, 71’i yurt dışında olmak üzere toplam 40 ülkede 103 noktaya ulaştırmakta ve İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştirmektedir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rclblO
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder