26 Mayıs 2017 Cuma

İstanbul Yeni Havalimanı Kiralık Ofisleri Sahiplerini Buldu Türkiye’ye ilk kez gelecek havayolu şirketlerine ev sahipliği yapacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye’nin dünyaya açılan vitrini olmaya hazırlanıyor. 100’e yakın havayolu şirketine ev sahipliği yapacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, yolcu deneyimi, konfor ve teknoloji alanında çağın ötesinde uygulamalarla tasarlanıyor.   Kargo Şehri içinde yapımına başlanan Acente Binası’ndan yer almak isteyen firmalar için, ofis seçimi ve sözleşme imzalanma safhasına geçilmiştir. Bu bağlamda; Sözleşme ve Acente Binası mimari çizimleri ekte gönderilmekte olup, 22-25 Mayıs haftasında sizlere bildireceğimiz gün ve saatte ofis seçimi ve sözleşme imzalanması için davet edilmeniz planlanmaktadır. Gelen başvuru sıralamasına göre firmalar ofis seçimlerinde önceliklendirilecek olup, bu öncelik sırasına göre randevular verilecektir. Ancak herhangi bir sebepten dolayı, belirtilen gün ve saatte toplantı yerinde hazır bulunmayan firmaların ofis seçimlerindeki öncelikleri kalmayacaktır. Yapılacak olan toplantıda ofis seçimlerine müteakiben sözleşme imzalanacağından, mutlak suretle sözleşme imzalamaya gelen yetkili kişi/kişilerin şirket imza sirküleri, şirket kaşesi ve ticaret sicil gazetesi fotokopisini getirmeleri gerekmektedir. Gelinen noktanın hayırlı olmasını temenni eder, iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla, 2018 yılında hizmete açılması için inşaat çalışmalarının süratle devam ettiği İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir taraftan da ticari anlaşmalar hayata geçiriliyor. Bu anlamda Mayıs ayı içerisinde kargo, yer hizmetleri, ticari alanlar ve havayolu şirketleri ile önemli anlaşmalar imzalandı.

Türkiye’ye ilk kez gelecek havayolu şirketlerine ev sahipliği yapacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye’nin dünyaya açılan vitrini olmaya hazırlanıyor. 100’e yakın havayolu şirketine ev sahipliği yapacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, yolcu deneyimi, konfor ve teknoloji alanında çağın ötesinde uygulamalarla tasarlanıyor.

 

Kargo Şehri içinde yapımına başlanan Acente Binası’ndan yer almak isteyen firmalar için, ofis seçimi ve sözleşme imzalanma safhasına geçilmiştir. Bu bağlamda; Sözleşme ve Acente Binası mimari çizimleri ekte gönderilmekte olup, 22-25 Mayıs haftasında sizlere bildireceğimiz gün ve saatte ofis seçimi ve sözleşme imzalanması için davet edilmeniz planlanmaktadır. Gelen başvuru sıralamasına göre firmalar ofis seçimlerinde önceliklendirilecek olup, bu öncelik sırasına göre randevular verilecektir. Ancak herhangi bir sebepten dolayı, belirtilen gün ve saatte toplantı yerinde hazır bulunmayan firmaların ofis seçimlerindeki öncelikleri kalmayacaktır.

Yapılacak olan toplantıda ofis seçimlerine müteakiben sözleşme imzalanacağından, mutlak suretle sözleşme imzalamaya gelen yetkili kişi/kişilerin şirket imza sirküleri, şirket kaşesi ve ticaret sicil gazetesi fotokopisini getirmeleri gerekmektedir. Gelinen noktanın hayırlı olmasını temenni eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,

2018 yılında hizmete açılması için inşaat çalışmalarının süratle devam ettiği İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir taraftan da ticari anlaşmalar hayata geçiriliyor. Bu anlamda Mayıs ayı içerisinde kargo, yer hizmetleri, ticari alanlar ve havayolu şirketleri ile önemli anlaşmalar imzalandı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2qW0mMP
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder