29 Mayıs 2017 Pazartesi

Emirates’ten Ramazan’a Özel İftar Servisi İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Ramazan ayı boyunca tüm kabin sınıflarına sunacağı iftar servisi ile fark yaratmaya devam ediyor. Emirates’in Ramazan ayına özel olarak sunduğu iftar servisi, kutsal ayın başlangıcına denk gelecek şekilde, 27 Mayıs tarihinde başlıyor. Bu özel yemek servisi; Körfez bölgesi uçuşları ve Ramazan ayı boyunca Cidde ve Medine’ye seyahat eden Umre gruplarının uçuşları da dâhil olmak üzere seçili Emirates uçuşlarındaki tüm kabin sınıflarında geçerli olacak. Emirates’in 20 yıldan daha uzun bir süredir sunduğu İftar hizmeti, yolcularının rahatlığını, hizmetlerinin odak noktası haline getirdiğinin bir göstergesi. Özel bir tasarıma sahip Emirates’in İftar yemeği kutuları, oruç tutanlar için besleyici ve dengeli bir öğün sunuyor. Tüm dünya damaklarına hitap eden, özenle hazırlanmış İftar menüsü aynı zamanda Orta Doğu lezzetleri ile ön plana çıkıyor. Ramazan ayının ortasında yenilenecek olan İftar menüsü; humuslu zahter tavuk, ıspanak fatayer, hellim peynirli ve salatalıklı sandviç, mamoul ve hurma, yoğurt gibi geleneksel tatlı seçeneklerine de sahip. Emirates, uçuş sırasında İmsak ve İftar saatinin hesaplanması için özel bir araç kullanıyor. Uçağın boylam, enlem ve yüksekliğine göre yapılan bir hesaplama sayesinde uçuş esnasındaki mümkün olan en doğru sonucu veriyor. Bu araç, her uçakta bulunan ve Emirates’in Ramazan saatleri için yıllık olarak hazırladığı kitapçığına ek olarak geliştiriliyor. Ramazan’ın sembolü hurmanın bulunduğu tepsiler ve su; uçuş kapılarında veya Dubai Uluslararası Havayolu Terminal 3’te ve diğer Emirates güzergâhlarında, yolcuların uçağa binmeden oruçlarını açmaları için sunuluyor. Ayrıca, bu kutsal ay boyunca, Umre uçuşları da dâhil olmak üzere Cidde ve Medine’ye olan tüm uçuşlarda bir sıcak yemeğin yerine soğuk öğünler de servis ediliyor. Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’da ; Men Raheeq Al Iman, Men wahe Al Bayan ve Kuran Tefsiri gibi özel dini programların yanı sıra Mekke ile ilgili ‘And Sanctify My House’ ve ‘Mecca Clock Tower’ gibi İngilizce belgeseller de bulunuyor. Emirates hakkında: Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 83 ülkede 156 destinasyona taşıyor. 259 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates’in toplam değeri 108 milyar doların üzerinde 219 uçak siparişi bulunuyor

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Ramazan ayı boyunca tüm kabin sınıflarına sunacağı iftar servisi ile fark yaratmaya devam ediyor.

Emirates’in Ramazan ayına özel olarak sunduğu iftar servisi, kutsal ayın başlangıcına denk gelecek şekilde, 27 Mayıs tarihinde başlıyor. Bu özel yemek servisi; Körfez bölgesi uçuşları ve Ramazan ayı boyunca Cidde ve Medine’ye seyahat eden Umre gruplarının uçuşları da dâhil olmak üzere seçili Emirates uçuşlarındaki tüm kabin sınıflarında geçerli olacak.

Emirates’in 20 yıldan daha uzun bir süredir sunduğu İftar hizmeti, yolcularının rahatlığını, hizmetlerinin odak noktası haline getirdiğinin bir göstergesi.

Özel bir tasarıma sahip Emirates’in İftar yemeği kutuları, oruç tutanlar için besleyici ve dengeli bir öğün sunuyor. Tüm dünya damaklarına hitap eden, özenle hazırlanmış İftar menüsü aynı zamanda Orta Doğu lezzetleri ile ön plana çıkıyor. Ramazan ayının ortasında yenilenecek olan İftar menüsü; humuslu zahter tavuk, ıspanak fatayer, hellim peynirli ve salatalıklı sandviç, mamoul ve hurma, yoğurt gibi geleneksel tatlı seçeneklerine de sahip.

Emirates, uçuş sırasında İmsak ve İftar saatinin hesaplanması için özel bir araç kullanıyor. Uçağın boylam, enlem ve yüksekliğine göre yapılan bir hesaplama sayesinde uçuş esnasındaki mümkün olan en doğru sonucu veriyor. Bu araç, her uçakta bulunan ve Emirates’in Ramazan saatleri için yıllık olarak hazırladığı kitapçığına ek olarak geliştiriliyor.

Ramazan’ın sembolü hurmanın bulunduğu tepsiler ve su; uçuş kapılarında veya Dubai Uluslararası Havayolu Terminal 3’te ve diğer Emirates güzergâhlarında, yolcuların uçağa binmeden oruçlarını açmaları için sunuluyor. Ayrıca, bu kutsal ay boyunca, Umre uçuşları da dâhil olmak üzere Cidde ve Medine’ye olan tüm uçuşlarda bir sıcak yemeğin yerine soğuk öğünler de servis ediliyor.

Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’da ; Men Raheeq Al Iman, Men wahe Al Bayan ve Kuran Tefsiri gibi özel dini programların yanı sıra Mekke ile ilgili ‘And Sanctify My House’ ve ‘Mecca Clock Tower’ gibi İngilizce belgeseller de bulunuyor.

Emirates hakkında:

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 83 ülkede 156 destinasyona taşıyor. 259 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates’in toplam değeri 108 milyar doların üzerinde 219 uçak siparişi bulunuyor



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2rwM4nu
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder