26 Mayıs 2017 Cuma

CORENDON AIRLINES AVRUPA’DA YENİ BİR HAVAYOLU DAHA KURDU Göklerdeki 13’üncü yılını kutlayan Corendon Airlines, 3. havayolunu kurarak 2017 yılına hızlı bir giriş yaptı. Corendon, Hollanda tesciliyle kurduğu Corendon Dutch Airlines’tan sonra Avrupa’da yeni bir havayolu şirketi daha kurdu. Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen turistik havayollarından Corendon Airlines’tan yeni bir hamle daha geldi. Geçtiğimiz günlerde ilk fabrika çıkışlı uçağı yeni Boeing 737-800NG’yi filosuna katan Corendon Airlines, göklerdeki 13’üncü yılına hızlı bir başlangıç yapacağının sinyalini vermişti. Beklenen haber geldi. 2011 yılında Hollanda tesciliyle kurduğu Corendon Dutch Airlines’dan sonra Corendon, yeni bir havayolu şirketi daha kurdu. Corendon Airlines Europe adıyla Malta’da kurulan yeni şirket, ilk uçuşunu 26 Mayıs 2017 Cuma günü Napoli’ye gerçekleştirdi. Karaer: “Corendon Airlines Europe ile uçuş ağımızı genişletmeye devam ediyoruz” Avrupa ülkeleri arasında uçuşlar düzenlemek amacıyla kurulan Corendon Airlines Europe ile ilgili konuşan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer; “Türkiye ve Hollanda’dan sonra Malta’da açtığımız 3.havayolumuz ile uçuş ağımızı genişletmek hem de çalıştığımız tur operatörlerinin Avrupa içi uçuşlarına daha esnek çözümler sunmak amacındayız” dedi. Karaer; “Antalya ve Amsterdam merkezli diğer iki havayolumuz operasyonlarına aynı büyüme stratejileri ile devam ederken, Corendon Airlines Europe ile 2017 yaz sezonu itibariyle Berlin, Düsseldorf, Leipzig, Münih, Linz, Tel Aviv ve Girit gibi meydanlar arasında uçuşlar düzenleyeceğiz. 2017 yaz sezonu için Corendon Airlines Europe filosuna bir adet Boeing 737-800 planladık. 9H-TJG kuyruk kodlu bu uçağımızı 2017-2018 kış sezonunda Mısır’a base etmeyi planlıyoruz. Yeni yapacağımız yatırımlarla hızımızı kesmeden sürdüreceğiz” diye konuştu. CXI çağrı koduna sahip Corendon Airlines Europe, tıpkı Corendon Airlines gibi full charter, split charter ve seat-only iş modeliyle operasyonlarını yürütecek.   Corendon Airlines Hakkında: Corendon Turizm Grubu bünyesinde 2005 yılında Hollanda’daki kendi tur operatörlerinin ürettiği turistleri Türkiye’ye taşımak için filosunda 2 adet Boeing 737-300 ile kurulan Corendon Airlines, zaman içerisinde başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde lider tur operatörleri ile çalışarak uluslararası charter ve tarifeli seferler düzenlemeye başladı. Corendon, bugün 14 adet Boeing 737-800 ile dünyanın 45 ülkesinde 145 havalimanına uçan uluslararası bir havayolu konumunda. Dört yıl önce Alman pazarına da giriş yapan ve her geçen sene kapasitesini artıran havayolu, 2016’da düzenlemeye başladığı tarifeli Ekaterinburg uçuşları ile birlikte uçuş ağına Rusya’yı da dahil etmiş oldu.

Göklerdeki 13’üncü yılını kutlayan Corendon Airlines, 3. havayolunu kurarak 2017 yılına hızlı bir giriş yaptı. Corendon, Hollanda tesciliyle kurduğu Corendon Dutch Airlines’tan sonra Avrupa’da yeni bir havayolu şirketi daha kurdu.

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen turistik havayollarından Corendon Airlines’tan yeni bir hamle daha geldi. Geçtiğimiz günlerde ilk fabrika çıkışlı uçağı yeni Boeing 737-800NG’yi filosuna katan Corendon Airlines, göklerdeki 13’üncü yılına hızlı bir başlangıç yapacağının sinyalini vermişti. Beklenen haber geldi. 2011 yılında Hollanda tesciliyle kurduğu Corendon Dutch Airlines’dan sonra Corendon, yeni bir havayolu şirketi daha kurdu. Corendon Airlines Europe adıyla Malta’da kurulan yeni şirket, ilk uçuşunu 26 Mayıs 2017 Cuma günü Napoli’ye gerçekleştirdi.

Karaer: “Corendon Airlines Europe ile uçuş ağımızı genişletmeye devam ediyoruz”

Avrupa ülkeleri arasında uçuşlar düzenlemek amacıyla kurulan Corendon Airlines Europe ile ilgili konuşan Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer; “Türkiye ve Hollanda’dan sonra Malta’da açtığımız 3.havayolumuz ile uçuş ağımızı genişletmek hem de çalıştığımız tur operatörlerinin Avrupa içi uçuşlarına daha esnek çözümler sunmak amacındayız” dedi.

Karaer; “Antalya ve Amsterdam merkezli diğer iki havayolumuz operasyonlarına aynı büyüme stratejileri ile devam ederken, Corendon Airlines Europe ile 2017 yaz sezonu itibariyle Berlin, Düsseldorf, Leipzig, Münih, Linz, Tel Aviv ve Girit gibi meydanlar arasında uçuşlar düzenleyeceğiz. 2017 yaz sezonu için Corendon Airlines Europe filosuna bir adet Boeing 737-800 planladık. 9H-TJG kuyruk kodlu bu uçağımızı 2017-2018 kış sezonunda Mısır’a base etmeyi planlıyoruz. Yeni yapacağımız yatırımlarla hızımızı kesmeden sürdüreceğiz” diye konuştu.

CXI çağrı koduna sahip Corendon Airlines Europe, tıpkı Corendon Airlines gibi full charter, split charter ve seat-only iş modeliyle operasyonlarını yürütecek.

 

Corendon Airlines Hakkında:

Corendon Turizm Grubu bünyesinde 2005 yılında Hollanda’daki kendi tur operatörlerinin ürettiği turistleri Türkiye’ye taşımak için filosunda 2 adet Boeing 737-300 ile kurulan Corendon Airlines, zaman içerisinde başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde lider tur operatörleri ile çalışarak uluslararası charter ve tarifeli seferler düzenlemeye başladı. Corendon, bugün 14 adet Boeing 737-800 ile dünyanın 45 ülkesinde 145 havalimanına uçan uluslararası bir havayolu konumunda. Dört yıl önce Alman pazarına da giriş yapan ve her geçen sene kapasitesini artıran havayolu, 2016’da düzenlemeye başladığı tarifeli Ekaterinburg uçuşları ile birlikte uçuş ağına Rusya’yı da dahil etmiş oldu.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2qmoXaT
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder