25 Mayıs 2017 Perşembe

Akıllı Şehirlerin Geleceği – Merhaba Yarın Türkiye 2017 Küresel ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan “Merhaba Yarın”, teknoloji girişimcileri, endüstri uzmanları ve yeni ortaklıklar arasında teknolojilerin ticarileştirilmesini hızlandırmayı hedefleyen bir platform olarak etkinlikler düzenliyor ve bu sayede geniş kitlelerle buluşuyor. Bu yıl “Akıllı Şehirler” konu başlıklı etkinliğin lansmanı, sektörün önde gelen endüstri şirketleri ile ortaklıkların genişletilmesi hedeflenerek 22 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Fransız Sarayı’nda gerçekleşti. Gerek sponsor olarak gerekse TAV Havalimanları Holding CIO’su Binnur Güleryüz Onaran’ın katıldığı panel ile yer aldığımız etkinlik, farklı bakış açılarını biraraya getirerek büyük ilgi gördü. Konseptin ikinci adımı olan “Akıllı Şehirlerin Geleceği – Merhaba Yarın Türkiye 2017” etkinliği ise 31 Ekim 2017 tarihinde İstanbul Sabancı Üniversitesi’nde gerçekleşecek. ******************************************************************************** “Hello Tomorrow”, a global non-profit organization run by tech-entrepreneurs, aims to accelerate the commercialization of technologies that will shape tomorrow and is regarded as a leading platform to foster new partnerships between tech-entrepreneurs and industry experts. This year, the launch of the event titled “Smart Cities” was held on 22 May 2017 at the Palais de France in Istanbul with the aim of expanding partnerships with industry-leading companies. We participated as a sponsor and we took with the panel participated by Binnur Güleryüz Onaran, CIO of TAV Airports Holding, the event was attracted great interest by bringing different perspectives together. The second step of the concept, “Future of Smart Cities – Hello Tomorrow Turkey 2017” will take place on 31 October 2017 at Istanbul Sabancı University.

Küresel ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan “Merhaba Yarın”, teknoloji girişimcileri, endüstri uzmanları ve yeni ortaklıklar arasında teknolojilerin ticarileştirilmesini hızlandırmayı hedefleyen bir platform olarak etkinlikler düzenliyor ve bu sayede geniş kitlelerle buluşuyor. Bu yıl “Akıllı Şehirler” konu başlıklı etkinliğin lansmanı, sektörün önde gelen endüstri şirketleri ile ortaklıkların genişletilmesi hedeflenerek 22 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Fransız Sarayı’nda gerçekleşti. Gerek sponsor olarak gerekse TAV Havalimanları Holding CIO’su Binnur Güleryüz Onaran’ın katıldığı panel ile yer aldığımız etkinlik, farklı bakış açılarını biraraya getirerek büyük ilgi gördü.
Konseptin ikinci adımı olan “Akıllı Şehirlerin Geleceği – Merhaba Yarın Türkiye 2017” etkinliği ise 31 Ekim 2017 tarihinde İstanbul Sabancı Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

********************************************************************************
“Hello Tomorrow”, a global non-profit organization run by tech-entrepreneurs, aims to accelerate the commercialization of technologies that will shape tomorrow and is regarded as a leading platform to foster new partnerships between tech-entrepreneurs and industry experts. This year, the launch of the event titled “Smart Cities” was held on 22 May 2017 at the Palais de France in Istanbul with the aim of expanding partnerships with industry-leading companies. We participated as a sponsor and we took with the panel participated by Binnur Güleryüz Onaran, CIO of TAV Airports Holding, the event was attracted great interest by bringing different perspectives together.
The second step of the concept, “Future of Smart Cities – Hello Tomorrow Turkey 2017” will take place on 31 October 2017 at Istanbul Sabancı University.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2r1niKX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder