29 Ekim 2017 Pazar

SİNGAPUR HAVAYOLLARI’NIN YENİ KABİN ÜRÜNLERİ SİNGAPUR HAVAYOLLARI’NIN YENİ KABİN ÜRÜNLERİ İLK KEZ SİNGAPUR-SİDNEY ROTASINDA KULLANILACAK   2-4 Kasım tarihleri arasında Singapur’da gözler önüne serilecek ve uzun süredir hevesle beklenen yeni kabin ürünleri, Aralık ayında ilk defa Singapur-Sidney rotasında kullanılmaya başlanacaktır.   Süitler, Business Class, Premium Economy Class ve Economy Class içerisindeki yeni kabin ürünleri, kapsamlı müşteri geri bildirimleri göz önünde bulundurularak dört yılda geliştirilmiştir. Yeni kabin ürünleri ilk defa, Şirket tarafından Airbus’a kesin siparişi verilen beş yeni A380 model uçaklara yerleştirilecektir.   Yeni kabin ürünleri ile donatılmış ilk A380 model uçak, 18 Aralıktan itibaren SQ221 sefer numarası ile günlük olarak 20:40’ta Singapur’dan kalkış yapacak olup ertesi gün saat 07:40’ta Sidney’e iniş yapacaktır. SQ232 sefer numarası ile yapılacak dönüş seferleri ise Sidney’den saat 12:15 kalkış yapacak ve saat 17:35’te Singapur’a varacaktır. Yeni ürünlerle donatılmış uçakların varış yapacağı diğer noktalar ilerleyen aylarda açıklanacaktır.   Singapur Havayolları, Ekim 2007’den beri A380 model uçakları kullanmaktadır. Şirketin süper jumbo uçakları, Sidney’in yanı sıra Pekin, Frankfurt, Hong Kong, Londra, Melbourne, Bombay, Yeni Delhi, New York, Osaka, Paris, Şanghay ve Zürih’e uçmaktadır.

SİNGAPUR HAVAYOLLARI’NIN YENİ KABİN ÜRÜNLERİ İLK KEZ SİNGAPUR-SİDNEY ROTASINDA KULLANILACAK

 

2-4 Kasım tarihleri arasında Singapur’da gözler önüne serilecek ve uzun süredir hevesle beklenen yeni kabin ürünleri, Aralık ayında ilk defa Singapur-Sidney rotasında kullanılmaya başlanacaktır.

 

Süitler, Business Class, Premium Economy Class ve Economy Class içerisindeki yeni kabin ürünleri, kapsamlı müşteri geri bildirimleri göz önünde bulundurularak dört yılda geliştirilmiştir. Yeni kabin ürünleri ilk defa, Şirket tarafından Airbus’a kesin siparişi verilen beş yeni A380 model uçaklara yerleştirilecektir.

 

Yeni kabin ürünleri ile donatılmış ilk A380 model uçak, 18 Aralıktan itibaren SQ221 sefer numarası ile günlük olarak 20:40’ta Singapur’dan kalkış yapacak olup ertesi gün saat 07:40’ta Sidney’e iniş yapacaktır. SQ232 sefer numarası ile yapılacak dönüş seferleri ise Sidney’den saat 12:15 kalkış yapacak ve saat 17:35’te Singapur’a varacaktır. Yeni ürünlerle donatılmış uçakların varış yapacağı diğer noktalar ilerleyen aylarda açıklanacaktır.

 

Singapur Havayolları, Ekim 2007’den beri A380 model uçakları kullanmaktadır. Şirketin süper jumbo uçakları, Sidney’in yanı sıra Pekin, Frankfurt, Hong Kong, Londra, Melbourne, Bombay, Yeni Delhi, New York, Osaka, Paris, Şanghay ve Zürih’e uçmaktadır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2gK3JAu
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder