29 Ekim 2017 Pazar

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUSU İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUSU İSG tarafından işletilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği dans gösterileri ve müzik ziyafeti ile bu anlamlı günü gurur ve coşkuyla kutladı. Türkiye’nin en fazla yolcu trafiğine sahip olan ikinci havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, yolculara terminale ilk giriş güvenlik noktalarında Türk Bayrağı verildi. Sabiha Gökçen’de Türk Bayrağı ile karşılanan misafirler, terminalden ayrılırken müzik ve dans ziyafeti ile uğurlandılar. Cumhuriyet Bayramı kapsamında, terminalde sabah saatlerinde başlayan etkinliklerde bando ekibi tarafından müzik performansı sergilendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılı kutlamalarında bando takımının çoşku dolu marşlarına eşlik eden misafirler keyifli anlar yaşadılar. Ayrıca her yıl ülkenin dört bir yanında çoşkuyla kutlanan bu özel ve anlamlı günde, Sabiha Gökçen Havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde dans grubu tarafından vals gösterileri sunuldu. Terminalde üç ayrı performans olarak sunulan etkinlikler ile bayram çoşkusunu yaşayan yolcular bol bol fotoğraf ve video çekimleri yaparak, bu anları ölümsüzleştirdiler. Yolcuların ve havalimanı personelinin hep beraber çoşkuyla kutladığı Cumhuriyet Bayramı’nda, duygu ve düşüncelerini dile getiren misafirler, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atɑtürk ve değerli yol arkadaşlarına saygı, şükran ve minnetlerini ifade ettiler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için havalimanımızda gerçekleşen bando performansına yolcularımız coşkuyla eşlik etti. http://pic.twitter.com/wEfgjlMRjY — SabihaGökçenAirport (@SabihaGokcen) October 29, 2017

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUSU

İSG tarafından işletilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği dans gösterileri ve müzik ziyafeti ile bu anlamlı günü gurur ve coşkuyla kutladı.

Türkiye’nin en fazla yolcu trafiğine sahip olan ikinci havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, yolculara terminale ilk giriş güvenlik noktalarında Türk Bayrağı verildi. Sabiha Gökçen’de Türk Bayrağı ile karşılanan misafirler, terminalden ayrılırken müzik ve dans ziyafeti ile uğurlandılar. Cumhuriyet Bayramı kapsamında, terminalde sabah saatlerinde başlayan etkinliklerde bando ekibi tarafından müzik performansı sergilendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılı kutlamalarında bando takımının çoşku dolu marşlarına eşlik eden misafirler keyifli anlar yaşadılar.

Ayrıca her yıl ülkenin dört bir yanında çoşkuyla kutlanan bu özel ve anlamlı günde, Sabiha Gökçen Havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde dans grubu tarafından vals gösterileri sunuldu. Terminalde üç ayrı performans olarak sunulan etkinlikler ile bayram çoşkusunu yaşayan yolcular bol bol fotoğraf ve video çekimleri yaparak, bu anları ölümsüzleştirdiler.

Yolcuların ve havalimanı personelinin hep beraber çoşkuyla kutladığı Cumhuriyet Bayramı’nda, duygu ve düşüncelerini dile getiren misafirler, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atɑtürk ve değerli yol arkadaşlarına saygı, şükran ve minnetlerini ifade ettiler.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2gLAjSQ
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder