30 Ekim 2017 Pazartesi

CNR Games Week’te ziyaretçiler drone uçuracak Türkiye’de tek drone yarışı yapan firma olan Türkiye Drone Ligi, CNR Games Week İstanbul’a katılacak. 1.300 metrekare alanda kurulacak pistte, Türkiye Drone Ligi’nin en deneyimli 6 FPV (First Person View) drone pilotu yaklaşık 200 km/s süratte yarışırken, Freestyle uçuşlar ile de izleyicilere görsel bir şölen yaşatacak. CNR Games Week’de neon ışıklarla düzenlenmiş bir drone yarış parkuru, drone eğitim alanı, uzaktan kumandalı araç alanı, elle kontrollü drone şov, topla drone vurma, drone ile floresan kırma, çemberden drone geçirme gibi etkinliklerin yanında, fuar ziyaretçileri de Türkiye Drone Ligi uzmanlarından ücretsiz uçuş eğitimi aldıktan sonra, onlarla uçuş deneyimi yaşama imkanına sahip olacaklar.   Online bilet satışlarında çeşitli sürprizler http://ift.tt/2gWSzcd satışı gerçekleştirilen CNR Games Week İstanbul Fuarı biletlerinin fiyatı hafta içi 20 TL, hafta sonu için iki günlük bilet fiyatı 35 TL. Fuarda, dört gün boyunca geçerli olacak kombine biletin fiyatı ise 60 TL. Biletler online alındığı durumlarda kombine biletlerde 30 TL’lik pin kodu, hafta içi biletlerde 5 TL’lik oyun pin kodu, hafta sonu biletlerinde ise 10 TL’lik pin kodu ziyaretçilere hediye ediliyor. CNR Games Week İstanbul biletini online olarak alan ziyaretçiler fuarda, Virtuix Omni ile turnuvaya katılma, ana sahnede hayranı olduğu ‘Youtuber’larla karşılaşma yapabilme ve ‘Yarış Drone’larını özel gözlüklerle deneyebilme şansı bulacaklar. Ayrıca birçok sürpriz etkinliğe de katılabilecekler.

Türkiye’de tek drone yarışı yapan firma olan Türkiye Drone Ligi, CNR Games Week İstanbul’a katılacak. 1.300 metrekare alanda kurulacak pistte, Türkiye Drone Ligi’nin en deneyimli 6 FPV (First Person View) drone pilotu yaklaşık 200 km/s süratte yarışırken, Freestyle uçuşlar ile de izleyicilere görsel bir şölen yaşatacak. CNR Games Week’de neon ışıklarla düzenlenmiş bir drone yarış parkuru, drone eğitim alanı, uzaktan kumandalı araç alanı, elle kontrollü drone şov, topla drone vurma, drone ile floresan kırma, çemberden drone geçirme gibi etkinliklerin yanında, fuar ziyaretçileri de Türkiye Drone Ligi uzmanlarından ücretsiz uçuş eğitimi aldıktan sonra, onlarla uçuş deneyimi yaşama imkanına sahip olacaklar.

 

Online bilet satışlarında çeşitli sürprizler

http://ift.tt/2gWSzcd satışı gerçekleştirilen CNR Games Week İstanbul Fuarı biletlerinin fiyatı hafta içi 20 TL, hafta sonu için iki günlük bilet fiyatı 35 TL. Fuarda, dört gün boyunca geçerli olacak kombine biletin fiyatı ise 60 TL. Biletler online alındığı durumlarda kombine biletlerde 30 TL’lik pin kodu, hafta içi biletlerde 5 TL’lik oyun pin kodu, hafta sonu biletlerinde ise 10 TL’lik pin kodu ziyaretçilere hediye ediliyor. CNR Games Week İstanbul biletini online olarak alan ziyaretçiler fuarda, Virtuix Omni ile turnuvaya katılma, ana sahnede hayranı olduğu ‘Youtuber’larla karşılaşma yapabilme ve ‘Yarış Drone’larını özel gözlüklerle deneyebilme şansı bulacaklar. Ayrıca birçok sürpriz etkinliğe de katılabilecekler.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2yemvLI
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder