30 Ekim 2017 Pazartesi

Delta Air Lines, İç Hatlar Müşterilerine Yönelik Otomatik Check-In İşlevini Kullanıma Sundu ABD’li Delta Air lines, Fly Delta ismini taşıyan mobil uygulamasına getirdiği otomatik check-in işleviyle müşteri deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor. Mobil uygulamanın en son versiyonunda yer verilen bu yeni işlev, ilgili koşulları sağlayan Delta Air lines müşterilerinin check-in işlemlerini, belirlenmiş kalkış saatinden 24 saat önce otomatik olarak gerçekleştiriyor. Müşteriler e-posta veya push bildirimi yoluyla bir uyarı alıyor, mobil uygulamayı açıyor, federal yönetimin yasaklanmış nesnelerle ilgili talimatlarını kabul ediyor ve ardından kendilerine ait biniş kartı, yolculukları için ihtiyaç duyacakları tüm araçlarla birlikte ellerine geçmiş oluyor. Delta’nın küresel dağıtım ve dijital stratejilerden sorumlu başkan yardımcısı Rhonda Crawford, bu yeni işleve dair açıklamalarda bulundu: “Müşterilerimiz bizlere, biniş kartlarının hazır olduğunu bilmeleri ve koltuk düzenindeki yerlerini görebilmeleri halinde Delta’nın, yaklaşan seyahatlere dair streslerinin bir kısmını ortadan kaldırabileceğini söylediler. Otomatik check-in, ayrıca değerli zamandan tasarruf etmeyi sağlayan basit ve otomatik bir çözüm ile gönül rahatlığı sunuyor.” Müşteriler uygulamayı açmalarının ardından kontrolden geçen bagajlarını ekleyebiliyor, koltuk değiştirebiliyor ve uygulama “Bugün” modunda iken yükseltmeler satın alabiliyor. Crawford, bu yeni işlevin özelliklerinden de söz etti: “Mobil uygulama deneyimine, bu deneyimi mümkün olan en üst seviyede kullanışlı hâle getirme niyetiyle yaklaştık. Örneğin ‘Bugün’ modundaki bagaj butonunu ele alalım: Bir müşteri bir bagaj eklediğinde, bagaj butonu dinamik olarak ‘Bagajlarımı Takip Et’ seçeneğini görüntülemek üzere değişecek; böylece müşteriler, uygulama üzerinden Delta’nın sektöre yön veren RFID bagaj takip becerilerinin tüm avantajlarından yararlanabilecek.” Otomatik check-in genellikle halihazırda koltuğunun konumu belirlenmiş olan veya check-in sırasında kendileri için otomatik olarak bir koltuk belirlenen, sadece yurt içi seyahat planları bulunan müşteriler için erişilebilir bir işlev olarak ortaya çıkıyor. Kabinde bir evcil hayvan ile seyahat etmek isteyen veya herhangi bir refakatçisi olmadan seyahat eden reşit olmayan bireyler gibi, özel talepler konusunda yardıma ihtiyaç duyan müşterilerin check-in işlemlerini bir acenteyle gerçekleştirmeye devam etmeleri gerekiyor. Kaynak:www.uzakrota.com

ABD’li Delta Air lines, Fly Delta ismini taşıyan mobil uygulamasına getirdiği otomatik check-in işleviyle müşteri deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor. Mobil uygulamanın en son versiyonunda yer verilen bu yeni işlev, ilgili koşulları sağlayan Delta Air lines müşterilerinin check-in işlemlerini, belirlenmiş kalkış saatinden 24 saat önce otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Müşteriler e-posta veya push bildirimi yoluyla bir uyarı alıyor, mobil uygulamayı açıyor, federal yönetimin yasaklanmış nesnelerle ilgili talimatlarını kabul ediyor ve ardından kendilerine ait biniş kartı, yolculukları için ihtiyaç duyacakları tüm araçlarla birlikte ellerine geçmiş oluyor.

Delta’nın küresel dağıtım ve dijital stratejilerden sorumlu başkan yardımcısı Rhonda Crawford, bu yeni işleve dair açıklamalarda bulundu: “Müşterilerimiz bizlere, biniş kartlarının hazır olduğunu bilmeleri ve koltuk düzenindeki yerlerini görebilmeleri halinde Delta’nın, yaklaşan seyahatlere dair streslerinin bir kısmını ortadan kaldırabileceğini söylediler. Otomatik check-in, ayrıca değerli zamandan tasarruf etmeyi sağlayan basit ve otomatik bir çözüm ile gönül rahatlığı sunuyor.”

Müşteriler uygulamayı açmalarının ardından kontrolden geçen bagajlarını ekleyebiliyor, koltuk değiştirebiliyor ve uygulama “Bugün” modunda iken yükseltmeler satın alabiliyor.

Crawford, bu yeni işlevin özelliklerinden de söz etti: “Mobil uygulama deneyimine, bu deneyimi mümkün olan en üst seviyede kullanışlı hâle getirme niyetiyle yaklaştık. Örneğin ‘Bugün’ modundaki bagaj butonunu ele alalım: Bir müşteri bir bagaj eklediğinde, bagaj butonu dinamik olarak ‘Bagajlarımı Takip Et’ seçeneğini görüntülemek üzere değişecek; böylece müşteriler, uygulama üzerinden Delta’nın sektöre yön veren RFID bagaj takip becerilerinin tüm avantajlarından yararlanabilecek.”

Otomatik check-in genellikle halihazırda koltuğunun konumu belirlenmiş olan veya check-in sırasında kendileri için otomatik olarak bir koltuk belirlenen, sadece yurt içi seyahat planları bulunan müşteriler için erişilebilir bir işlev olarak ortaya çıkıyor.

Kabinde bir evcil hayvan ile seyahat etmek isteyen veya herhangi bir refakatçisi olmadan seyahat eden reşit olmayan bireyler gibi, özel talepler konusunda yardıma ihtiyaç duyan müşterilerin check-in işlemlerini bir acenteyle gerçekleştirmeye devam etmeleri gerekiyor.

Kaynak:www.uzakrota.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2yXe1pr
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder