28 Mart 2020 Cumartesi

YURT İÇİ UÇUŞLARA SINIRLAMA Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde Corona Virüsü ile mücadele kapsamında alınan kararlar ile tüm dış hat uçuşlar durdurulmuştur. İç hatlarda ise belirli sayıda uçuşlar özel izin ile THY tarafından İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır. Havayolu ile iç hatlarda seyahat edecek yolcuların İçişleri Bakanlığımızın uyarı ve genelgelerine göre hareket etmesi önem taşımaktadır. Uygulama 28 Mart CUMARTESİ 23.59 dan itibaren iç hat seferleri THY tarafından İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır. İç hat seferlerimizde yolcularımızın valiliklerden izin alma gerekliliği saat 17.00’den sonra başlayacaktır.   CUMARTESİ 23.59 dan itibaren iç hat seferlerimiz İstanbul Havalimanı @igairport ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır. İç hat tarifemiz gün içinde hazırlanıp ilan edilecektir. — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) March 27, 2020

Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde Corona Virüsü ile mücadele kapsamında alınan kararlar ile tüm dış hat uçuşlar durdurulmuştur. İç hatlarda ise belirli sayıda uçuşlar özel izin ile THY tarafından İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır.

Havayolu ile iç hatlarda seyahat edecek yolcuların İçişleri Bakanlığımızın uyarı ve genelgelerine göre hareket etmesi önem taşımaktadır.

Uygulama 28 Mart CUMARTESİ 23.59 dan itibaren iç hat seferleri THY tarafından İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır.

İç hat seferlerimizde yolcularımızın valiliklerden izin alma gerekliliği saat 17.00’den sonra başlayacaktır.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ya5TW4
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder