29 Mart 2020 Pazar

İçişleri Bakanlığının Uçak Seferleri ile ilgili Koronavirüs Tedbirleri Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda uçak seferleri ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından ek tedbirlerin alınmasına karar verilmiştir. Havayolu ile düzenlenecek uçuşlarda da yolcular, 29.03.2020 tarihi ve saat 06:00 saatinden itibaren Seyahat İzin Belgesi olmadan seyahat edemeyecektir. “Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilen, Birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar, Özellikle son on beş gün içerisinde gelmiş olduğu yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşlarımız,  “Seyahat İzin Kurullarından” seyahat izin belgesi alarak hava yolu ile seyahat edebileceklerdir. Ayrıca  temel insani ihtiyaçların üretim ve tedarik süreçleri içerisinde yer aldığını ilgili meslek odalarından belgelendirenler, seyahat izin kurullarınca uygun görülmesi halinde şehirlerarası havayolu ile seyahat edebileceklerdir. Üst düzey kamu görevlileri ile kamu hizmeti yürütenlerin görevleri çerçevesinde seyahat etmelerinde kısıtlama bulunmamaktadır. Detaylı bilgi için linki tıklayınız.. İçişleri Bakanlığı’nın Uçak Seferlerine Yönelik Koronavirüs Tedbirleri Yazısı Kamuoyuna saygıyla duyurulur… havacılık sektörü gelişmeye devam ediyor

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda uçak seferleri ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından ek tedbirlerin alınmasına karar verilmiştir.
Havayolu ile düzenlenecek uçuşlarda da yolcular, 29.03.2020 tarihi ve saat 06:00 saatinden itibaren Seyahat İzin Belgesi olmadan seyahat edemeyecektir.

“Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilen, Birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar, Özellikle son on beş gün içerisinde gelmiş olduğu yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşlarımız,  “Seyahat İzin Kurullarından” seyahat izin belgesi alarak hava yolu ile seyahat edebileceklerdir.

Ayrıca  temel insani ihtiyaçların üretim ve tedarik süreçleri içerisinde yer aldığını ilgili meslek odalarından belgelendirenler, seyahat izin kurullarınca uygun görülmesi halinde şehirlerarası havayolu ile seyahat edebileceklerdir.
Üst düzey kamu görevlileri ile kamu hizmeti yürütenlerin görevleri çerçevesinde seyahat etmelerinde kısıtlama bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur…
havacılık sektörü gelişmeye devam ediyor


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/33V4EpE
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder