25 Mart 2020 Çarşamba

Turkish Cargo sağlık ürünlerini ülkemize ve dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor Turkish Cargo Korona Virüsü ile mücadele önemli bir rol üstleniyor. Dünyanın 6. hava kargo markası haline gelen Turkish Cargo küresel Covid-19 mücadelesinde etkin rol alıyor. Turkish Cargo, 25 adet yüksek kapasiteli seferlerine ek olarak THY’in yolcu uçakları ile de kargo taşıması gerçekleştirmeye başladı. İlaç ve gıda tedarik zincirinin devamlılığı için geniş gövde yolcu uçaları devrede. Yolcu uçağı ile gerçekleştirilen kargo taşımalarının ilki 20 Mart tarihinde b777 tipi geniş gövde uçak ile İstanbul Kiev hattında gerçekleştirildi. Turkish Cargo covid-19 mücadelesinde gerektiğinde daha fazla kapasite artışına ve ek uçuşlara hazırlıklı.   Filmlerde, dünya zor durumda kaldığında gökyüzünde kurtarıcı süper kahramanlar belirirdi. Koronavirüs film değil fazlasıyla gerçek ama kahramanımız yine gökyüzünde. Turkish Cargo artırılmış kapasitesi ile sağlık ürünlerini ülkemize ve dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor. pic.twitter.com/ip9basCAmz — Yahya ÜSTÜN (@yhyustun) March 25, 2020  

Turkish Cargo Korona Virüsü ile mücadele önemli bir rol üstleniyor.

Dünyanın 6. hava kargo markası haline gelen Turkish Cargo küresel Covid-19 mücadelesinde etkin rol alıyor.

Turkish Cargo, 25 adet yüksek kapasiteli seferlerine ek olarak THY’in yolcu uçakları ile de kargo taşıması gerçekleştirmeye başladı.

İlaç ve gıda tedarik zincirinin devamlılığı için geniş gövde yolcu uçaları devrede.

Yolcu uçağı ile gerçekleştirilen kargo taşımalarının ilki 20 Mart tarihinde b777 tipi geniş gövde uçak ile İstanbul Kiev hattında gerçekleştirildi.

Turkish Cargo covid-19 mücadelesinde gerektiğinde daha fazla kapasite artışına ve ek uçuşlara hazırlıklı.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2Uf3qCu
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder