28 Mart 2020 Cumartesi

TÜM YOLCU UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde Corona Virüsü ile mücadele kapsamında alınan kararlar ile tüm dış hat uçuşlar durdurulmuştur. İç hatlarda ise belirli sayıda özel izin ile THY tarafından uçuşlar yapılacaktır. Havayolu ile iç hatlarda seyahat edecek yolcuların İçişleri Bakanlığımızın uyarı ve genelgelerine göre hareket etmesi önem taşımaktadır. İç hat seferlerimizde yolcularımızın valiliklerden izin alma gerekliliği saat 17.00'den sonra başlayacaktır. — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) March 27, 2020   Korona virüsü ile mücadele kapsamında: 1-Tüm yurt dışı yolcu seferlerimiz durdurulmuştur 2- İç hat seferlerimiz CUMARTESİ 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükeşehirler ile sınırlandırılmıştır Detaylı bilgi için Web sitemizi takip edinizhttps://t.co/Udl8S2PW8u — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) March 27, 2020   CUMARTESİ 23.59 dan itibaren iç hat seferlerimiz İstanbul Havalimanı @igairport ve Ankara Esenboğa Havalimanından yapılacaktır. İç hat tarifemiz gün içinde hazırlanıp ilan edilecektir. — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) March 27, 2020       Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde Corona Virüsü ile mücadele kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından tüm dış hat uçuşlar durdurulmuştur. İç hatlarda ise belirli sayıda özel izin ile THY tarafından uçuşlar yapılacaktır. — Sivil Havacılık GM (@SHGM) March 27, 2020   Değerli Misafirlerimiz, Korona virüsü için alınan ilave tedbirler doğrultusunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün talimatı ile 28.03.2020 tarihinden 30.04.2020 tarihine kadar olan tüm yurt içi seferlerimiz iptal edilmiştir. — Pegasus Hava Yolları (@ucurbenipegasus) March 28, 2020   Corona virüsü tedbirleri kapsamında uçuş kısıtlamaları çerçevesinde bir notam yayınlanmıştır.

Sağlık Bakanlığımız Bilim Kurulu tavsiyeleri çerçevesinde Corona Virüsü ile mücadele kapsamında alınan kararlar ile tüm dış hat uçuşlar durdurulmuştur. İç hatlarda ise belirli sayıda özel izin ile THY tarafından uçuşlar yapılacaktır.

Havayolu ile iç hatlarda seyahat edecek yolcuların İçişleri Bakanlığımızın uyarı ve genelgelerine göre hareket etmesi önem taşımaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

Corona virüsü tedbirleri kapsamında uçuş kısıtlamaları çerçevesinde bir notam yayınlanmıştır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3dtNljM
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder