27 Mart 2020 Cuma

NEW YORK SEFERLERİ DURDURULDU! THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, New York hattındaki seferlerin iptal edildiğini duyurdu. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından New York hattının iptal edildiğini açıkladı. Ekşi, ”27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla 17 Nisan 2020 tarihine kadar sadece sınırlı dış hatta seferler devam edecek olup; bu hatlar için güncel durumu aşağıdaki adresten takip ediniz. Buna göre New York hattı iptal edilmiştir” ifadelerini kullandı. THY’NİN İNTERNET SİTESİNDEKİ DUYURU THY’nin internet sitesinden yapılan duyuruda da ”Yeni koronavirüs (COVID-19) küresel salgını sebebiyle bazı ülkelere gerçekleştirdiğimiz uçuşlarda değişiklikler meydana gelmiştir. 27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla Şikago, Washington, Hong Kong, Moskova ve Addis Ababa dışındaki tüm dış hat seferlerimiz 17 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulacaktır.   Son güncelleme: 27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla 17 Nisan 2020 tarihine kadar sadece sınırlı dış hatta seferler devam edecek olup; bu hatlar için güncel durumu aşağıdaki adresten takip ediniz. Buna göre Newyork hattı iptal edilmiştir. https://t.co/Udl8S2PW8u — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) March 26, 2020 THY GECİKTİ Mİ? Ana muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel Cuma günü yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları’nın 26 Mart’ta New York’a uçuşları durdurma kararının geciktiğini ve 500’e yakın kişinin koronavirüs etkin noktasından İstanbul’a geldiğini söyledi.  Açıkel, Sağlık Bakanlığı’nın bu yolcuların ülkeye kabul sürecini ve karantinaya alınıp alınmadığını ortaya koyması gerektiğini söyledi.  Türk Hava Yolları, geçtiğimiz iki gün içinde New York’tan 500’e yakın yolcu taşıdıklarını belirten Açıkel, şirketin halen dört rota daha işletmekte olduğunu belirtti. 

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, New York hattındaki seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından New York hattının iptal edildiğini açıkladı.

Ekşi, ”27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla 17 Nisan 2020 tarihine kadar sadece sınırlı dış hatta seferler devam edecek olup; bu hatlar için güncel durumu aşağıdaki adresten takip ediniz. Buna göre New York hattı iptal edilmiştir” ifadelerini kullandı.

THY’NİN İNTERNET SİTESİNDEKİ DUYURU

THY’nin internet sitesinden yapılan duyuruda da ”Yeni koronavirüs (COVID-19) küresel salgını sebebiyle bazı ülkelere gerçekleştirdiğimiz uçuşlarda değişiklikler meydana gelmiştir.

27 Mart 2020 saat 23.59 (TSİ) itibarıyla Şikago, Washington, Hong Kong, Moskova ve Addis Ababa dışındaki tüm dış hat seferlerimiz 17 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulacaktır.

 

THY GECİKTİ Mİ?

Ana muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel Cuma günü yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları’nın 26 Mart’ta New York’a uçuşları durdurma kararının geciktiğini ve 500’e yakın kişinin koronavirüs etkin noktasından İstanbul’a geldiğini söyledi. 

Açıkel, Sağlık Bakanlığı’nın bu yolcuların ülkeye kabul sürecini ve karantinaya alınıp alınmadığını ortaya koyması gerektiğini söyledi. 

Türk Hava Yolları, geçtiğimiz iki gün içinde New York’tan 500’e yakın yolcu taşıdıklarını belirten Açıkel, şirketin halen dört rota daha işletmekte olduğunu belirtti. 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/33NqXO0
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder