27 Mart 2020 Cuma

Taşımacılık durursa Hayat durur Taşımacılık durursa Hayat durur Hangi sektör olursa olsun ihtiyaçlara hizmet etmektedir. İhtiyaçların karşılanması da üretim sayesinde olmaktadır. Üretimin tüketime dönüşmesini, ihtiyaçların giderilmesini sağlayan bir taşımacılık sistemi vardır. Ne tür felaket olursa olsun, Taşımacılık durmamalı, ve devam etmesi durmaması için gereken önlemler alınmalı. Lojistik çalışanları da aynı sağlık çalışanları gibi fedakarlıkla çalışmaya devam ediyor Covid-19 sebebiyle bir çok şirket tedbir amaçlı evlerinden çalışıyor, insanlar gerekmedikçe evlerinden çıkmıyor. Bizlerin ihtiyaçlarını gidermek için taşımacılık sektörü çalışıyor. Özellikle şoför arkadaşlar özveri ile çalışıyor. Bu sayede, ilaç, gıda ve temel ihtiyaç maddelerimiz karşılayabiliyoruz. Ülkemizin ve tüm dünyayının virüs ile savaştığı bu dönemde sağlık çalışanlarımızın yanında değerli tır şoförlerimiz büyük bir alkışı hakkediyorlar.

Taşımacılık durursa Hayat durur

Hangi sektör olursa olsun ihtiyaçlara hizmet etmektedir.

İhtiyaçların karşılanması da üretim sayesinde olmaktadır. Üretimin tüketime dönüşmesini, ihtiyaçların giderilmesini sağlayan bir taşımacılık sistemi vardır.

Ne tür felaket olursa olsun, Taşımacılık durmamalı, ve devam etmesi durmaması için gereken önlemler alınmalı.

Lojistik çalışanları da aynı sağlık çalışanları gibi fedakarlıkla çalışmaya devam ediyor

Covid-19 sebebiyle bir çok şirket tedbir amaçlı evlerinden çalışıyor, insanlar gerekmedikçe evlerinden çıkmıyor. Bizlerin ihtiyaçlarını gidermek için taşımacılık sektörü çalışıyor. Özellikle şoför arkadaşlar özveri ile çalışıyor.

Bu sayede, ilaç, gıda ve temel ihtiyaç maddelerimiz karşılayabiliyoruz.

Ülkemizin ve tüm dünyayının virüs ile savaştığı bu dönemde sağlık çalışanlarımızın yanında değerli tır şoförlerimiz büyük bir alkışı hakkediyorlar.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2WN55AX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder