7 Ocak 2020 Salı

Sabiha Gökçen Havalimanı operasyona açılmıştır Sabiha Gökçen Havalimanı operasyona açılmıştır. Seferler yapılmaya başlanmıştır. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuş trafiğinin kapanmasından 21 saat sonra uçuşlar yeniden başladı. Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş gerçekleştiren ve içerisinde 164 yolcusuyla birlikte pistten çıkarak çamura saplanan yolcu uçağı zarar görmemesi için vinç kullanılmadan özel bir çalışma ile saat 04.00 sıralarında kurtarıldı. PC2297 sefer sayılı Dalaman uçağı piste inen ilk uçak oldu. Ardından kalkan uçak ise PC 7211 sefer sayılı Amsterdam seferi oldu. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda dün sabah saatlerinde yolcu uçağının pistten çıkmasının ardından kapanan uçuş trafiği saat 06.30 itibariyle başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı operasyona açılmıştır. Seferlerimiz yapılmaya başlanmıştır. pic.twitter.com/QYBvOtknmA — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) January 8, 2020  

Sabiha Gökçen Havalimanı operasyona açılmıştır.

Seferler yapılmaya başlanmıştır.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuş trafiğinin kapanmasından 21 saat sonra uçuşlar yeniden başladı.

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş gerçekleştiren ve içerisinde 164 yolcusuyla birlikte pistten çıkarak çamura saplanan yolcu uçağı zarar görmemesi için vinç kullanılmadan özel bir çalışma ile saat 04.00 sıralarında kurtarıldı.

PC2297 sefer sayılı Dalaman uçağı piste inen ilk uçak oldu. Ardından kalkan uçak ise PC 7211 sefer sayılı Amsterdam seferi oldu.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda dün sabah saatlerinde yolcu uçağının pistten çıkmasının ardından kapanan uçuş trafiği saat 06.30 itibariyle başladı.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2N54wMV
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder