21 Ocak 2020 Salı

CEZAYİR HAVAYOLU KARGO TEMSİLCİSİ KARGO SİSTEM OLDU Kargosistem Taşımacılık İç ve Dış Tic A.Ş. verdiği hizmetleri hep ileriye götürme ve daha iyiye doğru geliştirme anlayışı kapsamında 20.01.2020 tarihi itibari ile temsilcilik yelpazesine Cezayir Hava Yollarını (Air Algerie) eklemiş bulunmaktadır.   Cezayir Hava Yolları (Air Algerie) , özellikle Kuzey ve seçili Sahra altı Afrika destinasyonları ile Paris ve Madrid’i de içine alacak şekilde hizmetlerinize yeni bir soluk ve boyut kazandıracaktır.   Cezayir Hava Yolları (Air Algerie) uçuş programı, servisleri ve fiyatları ile ilgili bilgileri Kargosistem Taşımacılık İç ve Dış Tic A.Ş. kontaklarından edinebilirsiniz.

Kargosistem Taşımacılık İç ve Dış Tic A.Ş. verdiği hizmetleri hep ileriye götürme ve daha iyiye doğru geliştirme anlayışı kapsamında 20.01.2020 tarihi itibari ile temsilcilik yelpazesine Cezayir Hava Yollarını (Air Algerie) eklemiş bulunmaktadır.

 

Cezayir Hava Yolları (Air Algerie) , özellikle Kuzey ve seçili Sahra altı Afrika destinasyonları ile Paris ve Madrid’i de içine alacak şekilde hizmetlerinize yeni bir soluk ve boyut kazandıracaktır.

 

Cezayir Hava Yolları (Air Algerie) uçuş programı, servisleri ve fiyatları ile ilgili bilgileri Kargosistem Taşımacılık İç ve Dış Tic A.Ş. kontaklarından edinebilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2G9He4N
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder