16 Ocak 2020 Perşembe

İlk A380 hayırlı olsun Thai Airways’e ait TG920 Bangkok(BKK)-Frankurt(FRA) seferini yapan HS-TUD tescilli A380 tipi uçak, yetkililerin ifadesine göre hasta yolcu sebebiyle İstanbul’a (IST) divert (yönelme) etti .Uçak 1.5 saat sonra Frankfurt için devam etti. Dünyanın en büyük yolcu uçağı olan Airbus A380, İstanbul Havalimanı’na ilk inişini gerçekleştirdi. Thai Havayolları’na ait A380 bu sabah saat 05.54’te rahatsızlanan bir yolcu için İstanbul Havayolları’na indi. Bangkok-Frankfurt seferini yapan yolcu uçağı, Türk Hava sahasında uçarken bir yolcu rahatsızlandı. Pilotlar en yakın havalimanı olan İstanbul Havalimanı’na iniş izni istedi. TG920 sefer sayılı uçuş, İstanbul Havalimanı’na inişini gerçekleştirdikten sonra rahatsızlanan yolcuya ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi.   İlk A380 hayırlı olsun #istanbulairport #istanbulhavalimanı pic.twitter.com/VZ1xJjJ245 — AirportIST (@AirportIST) January 17, 2020  

Thai Airways’e ait TG920 Bangkok(BKK)-Frankurt(FRA) seferini yapan HS-TUD tescilli A380 tipi uçak, yetkililerin ifadesine göre hasta yolcu sebebiyle İstanbul’a (IST) divert (yönelme) etti .Uçak 1.5 saat sonra Frankfurt için devam etti.

Dünyanın en büyük yolcu uçağı olan Airbus A380, İstanbul Havalimanı’na ilk inişini gerçekleştirdi. Thai Havayolları’na ait A380 bu sabah saat 05.54’te rahatsızlanan bir yolcu için İstanbul Havayolları’na indi.

Bangkok-Frankfurt seferini yapan yolcu uçağı, Türk Hava sahasında uçarken bir yolcu rahatsızlandı. Pilotlar en yakın havalimanı olan İstanbul Havalimanı’na iniş izni istedi.

TG920 sefer sayılı uçuş, İstanbul Havalimanı’na inişini gerçekleştirdikten sonra rahatsızlanan yolcuya ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/35Zt4hg
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder