31 Ocak 2020 Cuma

THY ÇİN YOLCU UÇUŞLARINI DURDURDU Türk Hava Yolları Dünya Sağlık Örgütünün aldığı kararın ardından  sosyal medya aracılığı ile uçuşlarını durdurduğunu açıkladı. Bildiğiniz üzere Türk Hava Yolları yolcu ve kargo uçakları ile servis vermektedir. Yolcu seferleri iptal oldu, kargo uçuşları devam ediyor görünüyor. En azından iptal açıklaması Turkish Cargo tarafından yapılmadı. Tarifeli kargo uçuşları iptal olursa Turkish Cargo charter seferleri ile destek verebilir. THY, Çin ana karada toplam 4 şehre ( Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian) uçuş yapmaktadır. Dünya Sağlık Örgütünün aldığı son karar da dikkate alınarak seferlerimizi 9 Şubat’a kadar iptal ettik. Otoriteler ile yakın diyalog içinde süreci izlemekte ve tedbirleri almaktayız. THY, Çin ana karada toplam 4 şehre ( Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian) uçuş yapmaktadır. Dünya Sağlık Örgütünün aldığı son karar da dikkate alınarak seferlerimizi 9 Şubat’a kadar iptal ettik. Otoriteler ile yakın diyalog içinde süreci izlemekte ve tedbirleri almaktayız. https://t.co/bmPcczlSAK — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) January 30, 2020 Değerli Yolcularımız, Korona Virüsü kaynaklı durumu ve son gelişmeleri ulusal ve uluslararası otoriteler ile yakından değerlendirmek amacıyla; Çin’in Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenlediğimiz seferlerimizi 9 Şubat’a kadar durduruyoruz. Süreçte sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımızdan uçuş numaranız veya parkurunuzu sorgulayarak ulaşabilirsiniz. Korona Virüsü kaynaklı durumu ve son gelişmeleri ulusal ve uluslararası otoritelerle değerlendirmek için; Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenlediğimiz seferlerimizi 9 Şubat’a kadar durduruyoruz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. https://t.co/kZAGkiscFI pic.twitter.com/mkPQwMrvEN — TK HelpDesk (@TK_HelpDesk) January 30, 2020  

Türk Hava Yolları Dünya Sağlık Örgütünün aldığı kararın ardından  sosyal medya aracılığı ile uçuşlarını durdurduğunu açıkladı.

Bildiğiniz üzere Türk Hava Yolları yolcu ve kargo uçakları ile servis vermektedir. Yolcu seferleri iptal oldu, kargo uçuşları devam ediyor görünüyor. En azından iptal açıklaması Turkish Cargo tarafından yapılmadı. Tarifeli kargo uçuşları iptal olursa Turkish Cargo charter seferleri ile destek verebilir.

THY, Çin ana karada toplam 4 şehre ( Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian) uçuş yapmaktadır. Dünya Sağlık Örgütünün aldığı son karar da dikkate alınarak seferlerimizi 9 Şubat’a kadar iptal ettik. Otoriteler ile yakın diyalog içinde süreci izlemekte ve tedbirleri almaktayız.

Değerli Yolcularımız,

Korona Virüsü kaynaklı durumu ve son gelişmeleri ulusal ve uluslararası otoriteler ile yakından değerlendirmek amacıyla; Çin’in Pekin, Guangzhou, Şangay ve Xian şehirlerine düzenlediğimiz seferlerimizi 9 Şubat’a kadar durduruyoruz. Süreçte sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Uçuşlarınızla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımızdan uçuş numaranız veya parkurunuzu sorgulayarak ulaşabilirsiniz.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2S3DRSx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder