8 Ocak 2020 Çarşamba

Mısır’lı Nile Air Türkiye Kargo Genel Satış Acentesi Leisure Kargo Oldu Türkiye’ye 2016’da uçmaya başlayan Mısır’lı Nile Air,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mısır Kahire Havalimanı’na haftada 6 sefer düzenlemektedir. Uçuş ağını genişleten ve hava kargoda daha kapsamlı hizmet vermeyi hedefleyen Nile Air, Türkiye’deki Kargo Satış ve Pazarlama hizmetlerini Leisure Kargo Taş. Ve Tic. A.Ş. ile yürütecek. 01 Ocak 2020 tarihi itibariyle NILE Air’ın tüm GSSA faaliyetinin Leisure Kargo Taş. Ve Tic. A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek. Uçuşlar pazartesi,salı,çarşamba,perşembe, cuma ve pazar günleri. Nile Air,  2012 yılında 200 milyon Mısır Pound sermaye ile kurulmuş olan ve günümüzde toplamda 26 farklı noktaya uçuş gerçekleştiren, Mısır’ın ilk özel havayolu. Mısır menşeili havayolları içerisinde en yeni ve en genç filoya sahip,  filosunda Airbus A320 ve Airbus A321 tipi 7 adet uçak bulunduran Nile Air, merkez havalimanı olarak Kahire ve İskenderiye’yi kullanmakta. Uçuş ağı içerisinde İstanbul(Sabiha Gökçen Havalimanı), Kuveyt, Abu Dhabi, Cidde, Bağdad, Port Sudan ve Amman gibi  bölgelerinin önemli merkezi noktalarına operasyon gerçekleştiren Nile Air, kısa geçmişinde  %90’ın üzerinde zamanında kalkış performansını  operasyonlarına  yansıtmayı başardı.

Türkiye’ye 2016’da uçmaya başlayan Mısır’lı Nile Air,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mısır Kahire Havalimanı’na haftada 6 sefer düzenlemektedir.

Uçuş ağını genişleten ve hava kargoda daha kapsamlı hizmet vermeyi hedefleyen Nile Air, Türkiye’deki Kargo Satış ve Pazarlama hizmetlerini Leisure Kargo Taş. Ve Tic. A.Ş. ile yürütecek.

01 Ocak 2020 tarihi itibariyle NILE Air’ın tüm GSSA faaliyetinin Leisure Kargo Taş. Ve Tic. A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek. Uçuşlar pazartesi,salı,çarşamba,perşembe, cuma ve pazar günleri.

Nile Air,  2012 yılında 200 milyon Mısır Pound sermaye ile kurulmuş olan ve günümüzde toplamda 26 farklı noktaya uçuş gerçekleştiren, Mısır’ın ilk özel havayolu. Mısır menşeili havayolları içerisinde en yeni ve en genç filoya sahip,  filosunda Airbus A320 ve Airbus A321 tipi 7 adet uçak bulunduran Nile Air, merkez havalimanı olarak Kahire ve İskenderiye’yi kullanmakta.

Uçuş ağı içerisinde İstanbul(Sabiha Gökçen Havalimanı), Kuveyt, Abu Dhabi, Cidde, Bağdad, Port Sudan ve Amman gibi  bölgelerinin önemli merkezi noktalarına operasyon gerçekleştiren Nile Air, kısa geçmişinde  %90’ın üzerinde zamanında kalkış performansını  operasyonlarına  yansıtmayı başardı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/39RCJtm
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder