14 Ekim 2019 Pazartesi

THY, Indigo ile kod paylaşımını genişletmek istiyor Türk Hava Yolları, gelişen Hindistan pazarından daha fazla pay almak ve transit yolcu sayısını arttırmak için IndiGo ile 2018 yılında imzalanan mevcut anlaşmalarını geliştirme olasılığı üzerine görüşmelere başladığı belirtiliyor. Türk Hava Yolları ile IndiGo arasındaki mevcut kod paylaşımı ve karşılıklı işbirliği anlaşmaları, her iki havayolu şirketinin yolcularının Hindistan, Türkiye ve ötesine taşıdı. Mevcut anlaşmalar önemli ölçüde, IndiGo’dan Türk Hava Yolları’nın Avrupa’daki kapsamlı ağı için sağlıklı bir trafik akışı sağladı. 240’tan fazla uçağı bulunan IndiGo, 60 iç hat 23 dış hat uçuşu ile günde 1500 uçuş gerçekleştirmekte. Türk Hava Yolları Bombay ve Delhi olmak üzere haftada 14 uçuş gerçekleştiriyor IndiGo günce 2 uçuş ile İstanbul’a servis veriyor. Hindistan 39 milyar dolar hacimle dünyanın yedinci kurumsal seyahat pazarına sahip. 2023 yılına kadar 64 milyar dolar değerinde dünyanın altıncı seyahat pazarı haline gelecek. Türkiye karşılıklı trafik haklarının geliştirilmesini istiyor çünkü haftalık 3000 olan koltuk sayısının her iki taraf adına tüketilmiş durumda.  

Türk Hava Yolları, gelişen Hindistan pazarından daha fazla pay almak ve transit yolcu sayısını arttırmak için IndiGo ile 2018 yılında imzalanan mevcut anlaşmalarını geliştirme olasılığı üzerine görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Türk Hava Yolları ile IndiGo arasındaki mevcut kod paylaşımı ve karşılıklı işbirliği anlaşmaları, her iki havayolu şirketinin yolcularının Hindistan, Türkiye ve ötesine taşıdı. Mevcut anlaşmalar önemli ölçüde, IndiGo’dan Türk Hava Yolları’nın Avrupa’daki kapsamlı ağı için sağlıklı bir trafik akışı sağladı.

240’tan fazla uçağı bulunan IndiGo, 60 iç hat 23 dış hat uçuşu ile günde 1500 uçuş gerçekleştirmekte.

Türk Hava Yolları Bombay ve Delhi olmak üzere haftada 14 uçuş gerçekleştiriyor IndiGo günce 2 uçuş ile İstanbul’a servis veriyor.

Hindistan 39 milyar dolar hacimle dünyanın yedinci kurumsal seyahat pazarına sahip. 2023 yılına kadar 64 milyar dolar değerinde dünyanın altıncı seyahat pazarı haline gelecek.

Türkiye karşılıklı trafik haklarının geliştirilmesini istiyor çünkü haftalık 3000 olan koltuk sayısının her iki taraf adına tüketilmiş durumda.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2BhdfVX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder