27 Ekim 2019 Pazar

GELENEKSEL CUMHURİYET FOTOĞRAFI S.U.S.H.M. – Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi‘nde, 27 Ekim 2019 Pazar günü düzenlenecek ve bu sene 6. kez yapılacak olan “Geleneksel Cumhuriyet Fotoğrafı”  organizasyonu ile 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMIMIZ büyük bir coşkuyla kutlanacak! Bu seneki “Cumhuriyet Fotoğrafı“, büyük bir ay-yıldız şeklinde yapılanıyor ve Türkiye’nin Milli Hanım Akrobasi Pilotu Semin Öztürk Şener‘in akrobasi uçağı da yıldızı oluşturuyor. Fotoğraf çekiminin ardından Semin Öztürk Şener muhteşem performansıyla nefes kesen bir gösteri uçuşu yapacak. “Geleneksel Cumhuriyet Fotoğrafı”  içinde yer almak için tek yapılması gereken TÜRK BAYRAĞI alıp S.U.SH.M. ye gelmek….

S.U.S.H.M. – Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi‘nde, 27 Ekim 2019 Pazar günü düzenlenecek ve bu sene 6. kez yapılacak olan “Geleneksel Cumhuriyet Fotoğrafı”  organizasyonu ile 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMIMIZ büyük bir coşkuyla kutlanacak!

Bu seneki “Cumhuriyet Fotoğrafı“, büyük bir ay-yıldız şeklinde yapılanıyor ve Türkiye’nin Milli Hanım Akrobasi Pilotu Semin Öztürk Şener‘in akrobasi uçağı da yıldızı oluşturuyor. Fotoğraf çekiminin ardından Semin Öztürk Şener muhteşem performansıyla nefes kesen bir gösteri uçuşu yapacak.

“Geleneksel Cumhuriyet Fotoğrafı”  içinde yer almak için tek yapılması gereken TÜRK BAYRAĞI alıp S.U.SH.M. ye gelmek….



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2WixvAl
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder