22 Ekim 2019 Salı

Turkish Cargo Müşteri Memnuniyet Yönetimi Sertifikasını aldı Turkish Cargo Müşteri Memnuniyet Yönetimi Sertifikasını aldı Turkish Cargo “Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sertifikası” nı (ISO 10002) aldı ve Kargo Müşterileri Geri Bildirim Yönetimi Politikası’nı buna göre geliştirdi. Turkish Cargo genelinde geliştirilen Geribildirim Yönetimi Politikası kapsamında raporlama yöntemleri, ilgili süreçler ve 3CS olarak adlandırılan geri bildirim yönetim sistemi konusunda çeşitli iyileştirmeler yapılmış ve tüm çalışanlara ilgili konularda eğitimler verilmiştir. Başarılı hava kargo markası, İstanbul ve Atatürk havalimanlarındaki kargo terminallerine “Sizi Dinliyoruz (Görüşlerinizi Önemsiyoruz)” olarak adlandırılan müşteri memnuniyeti odaklı kutularını, şeffaf, yetkin, ulaşılabilir, objektif, hızlı, cevaplanabilir ve iyileştirilebilir süreç yönetimi sağlamak için yerleştirdi.  Müşteri odaklı projelere olan bağlılığıyla hareket eden Turkish Cargo, tüm geri bildirimlerde gizlilik ilkesine sıkı sıkıya bağlı kalmakta ve her türlü talebi hızla çözmektedir. Müşteri memnuniyetine odaklı hizmet veren global kargo şirketi Turkish Cargo, 2023 yılına kadar dünyanın ilk beş kargo kargo markası olmayı hedeflemektedir.

Turkish Cargo Müşteri Memnuniyet Yönetimi Sertifikasını aldı

Turkish Cargo “Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sertifikası” nı (ISO 10002) aldı ve Kargo Müşterileri Geri Bildirim Yönetimi Politikası’nı buna göre geliştirdi.

Turkish Cargo genelinde geliştirilen Geribildirim Yönetimi Politikası kapsamında raporlama yöntemleri, ilgili süreçler ve 3CS olarak adlandırılan geri bildirim yönetim sistemi konusunda çeşitli iyileştirmeler yapılmış ve tüm çalışanlara ilgili konularda eğitimler verilmiştir.

Başarılı hava kargo markası, İstanbul ve Atatürk havalimanlarındaki kargo terminallerine “Sizi Dinliyoruz (Görüşlerinizi Önemsiyoruz)” olarak adlandırılan müşteri memnuniyeti odaklı kutularını, şeffaf, yetkin, ulaşılabilir, objektif, hızlı, cevaplanabilir ve iyileştirilebilir süreç yönetimi sağlamak için yerleştirdi. 

Müşteri odaklı projelere olan bağlılığıyla hareket eden Turkish Cargo, tüm geri bildirimlerde gizlilik ilkesine sıkı sıkıya bağlı kalmakta ve her türlü talebi hızla çözmektedir.

Müşteri memnuniyetine odaklı hizmet veren global kargo şirketi Turkish Cargo, 2023 yılına kadar dünyanın ilk beş kargo kargo markası olmayı hedeflemektedir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2W5hhdH
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder