22 Ekim 2019 Salı

Keşan ilçe Belediyesi ile Türk Hava Yolları arasında protokol imzalandı EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan protokol ile Keşan’da vefat edenlerin cenazesi, yakınlarının talebi halinde, THY’nin sefer düzenlediği her şehre ücretsiz taşınacak. Keşan’da vefat edenlerin cenazelerinin uçakla memleketlerine ücretisz naklini sağlayacak protokol, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile THY Kargo Satış Müdürü Anıl Fuat Ocak ve Kargo Satış Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kılıç arasında imzalandı. Protokol imza töreninde Mezarlık Hizmetleri Sorumlusu Taner Güngör de yer aldı. Keşan Belediyesi ile THY arasında bugün İstanbul’da gerçekleştirilen anlaşma kapsamında tek yönlü olarak Türkiye’nin her yerine havayolu ile cenaze nakil işlemi için THY ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında cenazeler, yakınlarının talebi ile daha kısa sürede ve ücretsiz olarak uçaklarla memleketlerine ulaştırılacak. Vatandaşlar, Mezarlık Hizmetleri Müdürlüğü’ne 188 No’lu numaradan ulaşarak bu hizmetten yararlanabilecekler. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, vatandaşların özellikle acılı ve kederli günlerinde de yanlarında olduklarını ve bu tarz kolaylıklar sağlayan hizmetlerin devam edeceğini bildirdi. Helvacıoğlu, “Allah herkese sağlıklı uzun ömür nasip etsin ama ölüm de hayatın bir gerçeği. Keşan Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın vefat eden yakınlarını ücretsiz ve daha kısa sürede memleketlerine ulaştırmak için Türk Hava Yolları ile  protokol imzaladık. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetler için özveriyle çalışıyoruz. Amacımız yakınlarını, sevdiklerini kaybeden yurttaşlarımızın acılarını hafifletmek ve definlerini kısa sürede gerçekleştirmelerini sağlamak. Üstelik maddi olanaksızlıkları bulunan vatandaşlarımız da var. Yeter ki halkımız zorda kalmasın. Biz hem maddi hem de manevi olarak belediyecilik ve insanlık görevimizi yerine getiriyoruz” dedi. Öte yandan Mustafa Helvacıoğlu geçmiş dönem Belediye Meclisi’nin almış olduğu kilometre başı 1,15 liralık kararında kaldırılması ve cenaze hizmetlerinin tamamen ücretsiz olması için gelecek Meclis’te gündem maddesi olacağını bildirdi.

EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanan protokol ile Keşan’da vefat edenlerin cenazesi, yakınlarının talebi halinde, THY’nin sefer düzenlediği her şehre ücretsiz taşınacak.

Keşan’da vefat edenlerin cenazelerinin uçakla memleketlerine ücretisz naklini sağlayacak protokol, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile THY Kargo Satış Müdürü Anıl Fuat Ocak ve Kargo Satış Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kılıç arasında imzalandı. Protokol imza töreninde Mezarlık Hizmetleri Sorumlusu Taner Güngör de yer aldı.

Keşan Belediyesi ile THY arasında bugün İstanbul’da gerçekleştirilen anlaşma kapsamında tek yönlü olarak Türkiye’nin her yerine havayolu ile cenaze nakil işlemi için THY ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında cenazeler, yakınlarının talebi ile daha kısa sürede ve ücretsiz olarak uçaklarla memleketlerine ulaştırılacak. Vatandaşlar, Mezarlık Hizmetleri Müdürlüğü’ne 188 No’lu numaradan ulaşarak bu hizmetten yararlanabilecekler.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, vatandaşların özellikle acılı ve kederli günlerinde de yanlarında olduklarını ve bu tarz kolaylıklar sağlayan hizmetlerin devam edeceğini bildirdi. Helvacıoğlu, “Allah herkese sağlıklı uzun ömür nasip etsin ama ölüm de hayatın bir gerçeği. Keşan Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın vefat eden yakınlarını ücretsiz ve daha kısa sürede memleketlerine ulaştırmak için Türk Hava Yolları ile  protokol imzaladık. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetler için özveriyle çalışıyoruz. Amacımız yakınlarını, sevdiklerini kaybeden yurttaşlarımızın acılarını hafifletmek ve definlerini kısa sürede gerçekleştirmelerini sağlamak. Üstelik maddi olanaksızlıkları bulunan vatandaşlarımız da var. Yeter ki halkımız zorda kalmasın. Biz hem maddi hem de manevi olarak belediyecilik ve insanlık görevimizi yerine getiriyoruz” dedi.

Öte yandan Mustafa Helvacıoğlu geçmiş dönem Belediye Meclisi’nin almış olduğu kilometre başı 1,15 liralık kararında kaldırılması ve cenaze hizmetlerinin tamamen ücretsiz olması için gelecek Meclis’te gündem maddesi olacağını bildirdi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2PaTmIl
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder