27 Ekim 2019 Pazar

İstanbul Havalimanı ulaşımına metro, metrobüs ve tranway şeçenekli hat eklendi İETT H9 hattı ile metro, metrobüs ve tranway şeçenekleri İETT H9 hattı Cevizlibağ , İncirli, Bahçelievler, Şirinevler, Yenibosna ve İstanbul Havalimanı durakları arasında hizmet veriyor. H9 Cevizlibağ-İstanbul Havalimanı hattında önümüzdeki hafta seferler artırılacak. Kuleli durağında metrobüse, Şirinevler durağında M1A metro hattına ve Cevizlibağ durağında T1 tramvay hattına aktarma imkanı sunan bu hattın açılmasıyla birlikte artık işlevselliğini yitiren H4 Atatürk Havalimanı hattı ise önümüzdeki haftadan itibaren kaldırılacak.

İETT H9 hattı ile metro, metrobüs ve tranway şeçenekleri

İETT H9 hattı Cevizlibağ , İncirli, Bahçelievler, Şirinevler, Yenibosna ve İstanbul Havalimanı durakları arasında hizmet veriyor.

H9 Cevizlibağ-İstanbul Havalimanı hattında önümüzdeki hafta seferler artırılacak. Kuleli durağında metrobüse, Şirinevler durağında M1A metro hattına ve Cevizlibağ durağında T1 tramvay hattına aktarma imkanı sunan bu hattın açılmasıyla birlikte artık işlevselliğini yitiren H4 Atatürk Havalimanı hattı ise önümüzdeki haftadan itibaren kaldırılacak.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2qQgLoF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder