11 Kasım 2018 Pazar

Turkish Cargo’nun Pharma.Aero ile yaptığı işbirliği, ilaç taşımacılığında çıtayı yükseltmesini sağlıyor! Turkish Cargo’nun Pharma.Aero ile yaptığı işbirliği, ilaç taşımacılığında çıtayı yükseltmesini sağlıyor! TIACA Hava Kargo Forumu’nda düzenlenen törende, Türk Hava Yolları Kargo Sorumlusu Turhan Özen’e Pharma.Aero tam üyelik belgesi takdim edildi. Başarılı faaliyetlerini, 300’ün üzerinde uluslararası destinasyonda, hava kargo taşımacılığını yüksek kalite standartlarıyla geliştirmeye devam ediyor. Turkishcargo ilaç ve tıbbi malzemelerin taşınmasında en yüksek gönderi kalitesi ve özel hizmetler sunuyor. Pharma.Aero platformu, uçtan uca ilaç taşımacılığını hava kargo endüstrisi ile entegre etmeyi amaçlamakta. İlaç taşımacılığında operasyonel mükemmeliyet ve risk yönetiminde tutarlı bir yaklaşım sağlayan şirket, aynı zamanda üyeleri arasında işbirliğini teşvik ederek, tedarik zinciri yönetimini de sağlar.

Turkish Cargo’nun Pharma.Aero ile yaptığı işbirliği, ilaç taşımacılığında çıtayı yükseltmesini sağlıyor!

TIACA Hava Kargo Forumu’nda düzenlenen törende, Türk Hava Yolları Kargo Sorumlusu Turhan Özen’e Pharma.Aero tam üyelik belgesi takdim edildi.

Başarılı faaliyetlerini, 300’ün üzerinde uluslararası destinasyonda, hava kargo taşımacılığını yüksek kalite standartlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

Turkishcargo ilaç ve tıbbi malzemelerin taşınmasında en yüksek gönderi kalitesi ve özel hizmetler sunuyor. Pharma.Aero platformu, uçtan uca ilaç taşımacılığını hava kargo endüstrisi ile entegre etmeyi amaçlamakta.

İlaç taşımacılığında operasyonel mükemmeliyet ve risk yönetiminde tutarlı bir yaklaşım sağlayan şirket, aynı zamanda üyeleri arasında işbirliğini teşvik ederek, tedarik zinciri yönetimini de sağlar.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2z6QqUi
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder