24 Kasım 2018 Cumartesi

Türk Hava Yolları 24 Kasım Öğretmenler Günü Videosu Türk Hava Yolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özel ve duygusal bir video ile kutladı. Türk Hava Yolları 24 Kasım öğretmenler gününde duygusal bir video paylaşarak THY’de birçok Pilot’a hocalık yapmış olan Selahattin ONAN’ı unutmadı. THY’de 20 yıl kaptan 10 yıl da pilot eğitmeni olarak görev yapan Selahattin Onan’ın uçakta öğretmenler günü duygusal bir şekilde kutlanırken, tüm THY pilotları adına kendisine çiçek verildi. Bu anlamlı jest karşısında göz yaşlarını tutamayan Onan, tüm yolcular tarafından alkışlarla tebrik edildi. Türk Hava Yollarında görev yapan oğlu Mithat Okan ONAN’ın yüreğinden dökülen sözleri ile duygusal anlar yaşayan 20 yıllık kaptan pilot olarak görev yapmış son on yılında da birçok öğrencisini pilot yapmış olan Selahattin ONAN için göz yaşları sel oldu aktı. İşte THY’nin “Hayat Yolculuğumuzun Pilotları” adıyla yayınladığı 24 Kasım öğretmenler gününe özel videosu:  

Türk Hava Yolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özel ve duygusal bir video ile kutladı.

Türk Hava Yolları 24 Kasım öğretmenler gününde duygusal bir video paylaşarak THY’de birçok Pilot’a hocalık yapmış olan Selahattin ONAN’ı unutmadı.

THY’de 20 yıl kaptan 10 yıl da pilot eğitmeni olarak görev yapan Selahattin Onan’ın uçakta öğretmenler günü duygusal bir şekilde kutlanırken, tüm THY pilotları adına kendisine çiçek verildi.

Bu anlamlı jest karşısında göz yaşlarını tutamayan Onan, tüm yolcular tarafından alkışlarla tebrik edildi.

Türk Hava Yollarında görev yapan oğlu Mithat Okan ONAN’ın yüreğinden dökülen sözleri ile duygusal anlar yaşayan 20 yıllık kaptan pilot olarak görev yapmış son on yılında da birçok öğrencisini pilot yapmış olan Selahattin ONAN için göz yaşları sel oldu aktı.

İşte THY’nin “Hayat Yolculuğumuzun Pilotları” adıyla yayınladığı 24 Kasım öğretmenler gününe özel videosu:

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2RgwsOg
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder