29 Kasım 2018 Perşembe

Turizm Profesyonelleri bu yıl da ITB Berlin Fuarı’na SunExpress ile indirimli uçuyor Turizm Profesyonelleri bu yıl da ITB Berlin Fuarı’na SunExpress ile indirimli uçuyor   Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, bu yıl da turizm pazarına yön veren ITB Berlin Fuarı’na çok özel fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor. Bu yıl ziyaretçilerini 6 – 10 Mart 2019 tarihleri arasında ağırlayacak olan ve seyahat endüstrisinin dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri kabul edilen ITB Berlin Fuarı’na katılmak isteyen turizm profesyonelleri, SunExpress’in Antalya kalkışlı olarak sunulan ITB özel uçuşlarından gidiş-dönüş vergiler dahil 239 Avro’ya yararlanabilecekler. Havayolu ayrıca, ITB Berlin fuarı özel uçuşları kapsamında İzmir üzerinden de uygun uçuş alternatifleri sunuyor. Tur operatörlerinden havayolu şirketlerine, otellerden turizm sektörünün tüm oyuncularına, ziyaretçi sayısıyla dünyanın en büyük turizm pazarı unvanına sahip ITB Berlin Turizm Fuarı’na SunExpress’in uygun fiyatları ile seyahat etmek isteyen yolcular, bilet rezervasyonlarını 0232 4555777 no’lu telefon yada eticket@sunexpress.com e-mail adresi aracılığıyla gerçekleştirebilirler. SunExpress Hakkında: Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında 1989 yılında Antalya’da kurulan SunExpress, havacılık sektöründeki 29 yıllık tecrübesi ve tatil havayolu uzmanlığı ile Türkiye ile Avrupa arasında ve popüler tatil destinasyonları olan Kanarya Adaları, Kızıl Deniz ve Kuzey Afrika’da, 20’den fazla ülkede 60’tan fazla uçuş noktasına tarifeli uçuş gerçekleştirmektedir.  Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan SunExpress, merkezleri Antalya, baseleri Frankfurt, İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan 4.000’e yakın çalışanı ve 68 uçaklık filosu ile her yıl 8 milyondan fazla yolu taşımaktadır. SunExpress ile ilgili detaylı bilgiye ve uygun fiyatlı kaliteli uçuşlara www.SunExpress.com’dan ulaşabilirsiniz.

Turizm Profesyonelleri bu yıl da ITB Berlin Fuarı’na SunExpress ile indirimli uçuyor

 

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, bu yıl da turizm pazarına yön veren ITB Berlin Fuarı’na çok özel fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

Bu yıl ziyaretçilerini 6 – 10 Mart 2019 tarihleri arasında ağırlayacak olan ve seyahat endüstrisinin dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri kabul edilen ITB Berlin Fuarı’na katılmak isteyen turizm profesyonelleri, SunExpress’in Antalya kalkışlı olarak sunulan ITB özel uçuşlarından gidiş-dönüş vergiler dahil 239 Avro’ya yararlanabilecekler. Havayolu ayrıca, ITB Berlin fuarı özel uçuşları kapsamında İzmir üzerinden de uygun uçuş alternatifleri sunuyor.

Tur operatörlerinden havayolu şirketlerine, otellerden turizm sektörünün tüm oyuncularına, ziyaretçi sayısıyla dünyanın en büyük turizm pazarı unvanına sahip ITB Berlin Turizm Fuarı’na SunExpress’in uygun fiyatları ile seyahat etmek isteyen yolcular, bilet rezervasyonlarını 0232 4555777 no’lu telefon yada eticket@sunexpress.com e-mail adresi aracılığıyla gerçekleştirebilirler.

SunExpress Hakkında:

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın eşit ortaklığında 1989 yılında Antalya’da kurulan SunExpress, havacılık sektöründeki 29 yıllık tecrübesi ve tatil havayolu uzmanlığı ile Türkiye ile Avrupa arasında ve popüler tatil destinasyonları olan Kanarya Adaları, Kızıl Deniz ve Kuzey Afrika’da, 20’den fazla ülkede 60’tan fazla uçuş noktasına tarifeli uçuş gerçekleştirmektedir.  Avrupa’nın en genç filolarından birine sahip olan SunExpress, merkezleri Antalya, baseleri Frankfurt, İzmir, Ankara ve İstanbul’da bulunan 4.000’e yakın çalışanı ve 68 uçaklık filosu ile her yıl 8 milyondan fazla yolu taşımaktadır. SunExpress ile ilgili detaylı bilgiye ve uygun fiyatlı kaliteli uçuşlara www.SunExpress.com’dan ulaşabilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2RgVYmi
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder