29 Kasım 2018 Perşembe

‘Türk Hava Yolları Tatil Markası’ için ihale açıldı Türk Hava Yolları (THY), “Türk Hava Yolları Tatil Markası” ile hizmet verecek firma seçimi için ihaleye çıktı. THY’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ihaleye katılmak isteyen ve katılım koşullarını sağlayan firmalar, taleplerini 7 Aralık 2018 tarihine kadar iletecek. İhaleye katılmak isteyen firmaların, kapalı zarfla verilecek teklif mektubu ve diğer tüm evrakları 17 Aralık 2018 günü saat 17.00’a kadar teslim etmeleri gerekiyor. T.H.Y. A.O. DÜZENLEYECEĞİ İHALE İLE TÜRK HAVA YOLLARI TATİL MARKASI ADI ALTINDA HİZMET VERECEK BİR FİRMAYLA ANLAŞMA SAĞLAYACAKTIR. Daha fazla bilgi  İhale Konusu: Türk Hava Yolları tatil markası ile hizmet verecek firma seçimi. İhaleye katılım: İhaleye katılmak isteyen ve Katılım Koşulları‘nı sağlayan firmaların, ihaleye katılım talebini 7 Aralık 2018 tarihine kadar thytatilihale@thy.com mail adresine iletmesi gerekmektedir. İhaleye katılmak isteyen firmaların, kapalı zarfla verilecek teklif mektubu ve diğer tüm evrakları 17 Aralık 2018 günü saat 17.00’a kadar THY A.O. Genel Yönetim Binası B Blok 1.Kat Yeşilköy/İSTANBUL adresindeki Genel Satınalma Başkanlığına elden teslim etmeleri şarttır. Anılan gün ve saatten sonra verilen teklifler kabul edilmeyecektir. Ortaklığımız 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, ihale konusu malı/hizmeti alıp almamakta, dilediğinden kısmen ya da tamamen almakta serbesttir.

Türk Hava Yolları (THY), “Türk Hava Yolları Tatil Markası” ile hizmet verecek firma seçimi için ihaleye çıktı.

THY’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, ihaleye katılmak isteyen ve katılım koşullarını sağlayan firmalar, taleplerini 7 Aralık 2018 tarihine kadar iletecek.

İhaleye katılmak isteyen firmaların, kapalı zarfla verilecek teklif mektubu ve diğer tüm evrakları 17 Aralık 2018 günü saat 17.00’a kadar teslim etmeleri gerekiyor.

T.H.Y. A.O. DÜZENLEYECEĞİ İHALE İLE TÜRK HAVA YOLLARI TATİL MARKASI ADI ALTINDA HİZMET VERECEK BİR FİRMAYLA ANLAŞMA SAĞLAYACAKTIR. Daha fazla bilgi 

  • İhale Konusu: Türk Hava Yolları tatil markası ile hizmet verecek firma seçimi.

  • İhaleye katılım: İhaleye katılmak isteyen ve Katılım Koşulları‘nı sağlayan firmaların, ihaleye katılım talebini 7 Aralık 2018 tarihine kadar thytatilihale@thy.com mail adresine iletmesi gerekmektedir.

  • İhaleye katılmak isteyen firmaların, kapalı zarfla verilecek teklif mektubu ve diğer tüm evrakları 17 Aralık 2018 günü saat 17.00’a kadar THY A.O. Genel Yönetim Binası B Blok 1.Kat Yeşilköy/İSTANBUL adresindeki Genel Satınalma Başkanlığına elden teslim etmeleri şarttır. Anılan gün ve saatten sonra verilen teklifler kabul edilmeyecektir.

  • Ortaklığımız 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, ihale konusu malı/hizmeti alıp almamakta, dilediğinden kısmen ya da tamamen almakta serbesttir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2SjUNT4
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder