29 Kasım 2018 Perşembe

Turizmi yönlendirenler Uzakrota Travel Summit’te buluşuyor Konsepti yenilenen ve içeriği geliştirilen Uzakrota Travel Summit (UTSIstanbul 2018), bu yıl 120 konuşmacı, 2500’den fazla yerli ve yabancı turizm profesyonelinin katılımı ile 12 Aralık 2018’de Hilton Bosphorus Convention Center’da gerçekleştirilecek. Bidroom tarafından dünyanın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri seçilen ve Türkiye’nin en etkili turizm, teknoloji ve pazarlama zirvesi olan Uzakrota Travel Summit’te 3 salon, 5 sahne ve 1 fuaye alanındaki etkinliklerde turizm sektöründeki gelişmeler değerlendirilecek. Türkiye ve çevre ülkelerden seyahat acentalarını, turizm teknoloji firmalarını, otelleri, turizm sektörüne yönelik hizmet veren ajansları ve bloggerları buluşturan Uzakrota Travel Summit zengin içeriğiyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Türkiye’nin en etkili turizm zirvelerinden biri olacak. “Dijital Çağda Yeni Bir Marka Nasıl Oluşturulur?”, “Turizmde Omnichannel Pazarlama”, “Stratejik Ortaklıklar, API’ler ve Veri Analitikleri”, “Ödeme Yöntemlerini Kullanarak Pazar Payı Elde Etmek”, “Fenomenler ile Etkili Pazarlama Nasıl Yapılır?”, “Gelişmekte Olan Piyasalar ve Online Platformların Gücü” ve “Uçak Bileti Konsolidasyonunda Küresel Gelişmeler” gibi konular sektörün önde gelen firmalarının CEO’ları, direktörleri, genel müdürleri ve çeşitli birim müdürlerinden oluşan 120’nin üstündeki konuşmacı tarafından masaya yatırılacak. Uzakrota Travel Summit’e 2500 yerli ve yabancı ziyaretçinin katılması bekleniyor. Kaynak:www.sozcu.com.tr/

Konsepti yenilenen ve içeriği geliştirilen Uzakrota Travel Summit (UTSIstanbul 2018), bu yıl 120 konuşmacı, 2500’den fazla yerli ve yabancı turizm profesyonelinin katılımı ile 12 Aralık 2018’de Hilton Bosphorus Convention Center’da gerçekleştirilecek.

Bidroom tarafından dünyanın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri seçilen ve Türkiye’nin en etkili turizm, teknoloji ve pazarlama zirvesi olan Uzakrota Travel Summit’te 3 salon, 5 sahne ve 1 fuaye alanındaki etkinliklerde turizm sektöründeki gelişmeler değerlendirilecek. Türkiye ve çevre ülkelerden seyahat acentalarını, turizm teknoloji firmalarını, otelleri, turizm sektörüne yönelik hizmet veren ajansları ve bloggerları buluşturan Uzakrota Travel Summit zengin içeriğiyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Türkiye’nin en etkili turizm zirvelerinden biri olacak.

“Dijital Çağda Yeni Bir Marka Nasıl Oluşturulur?”, “Turizmde Omnichannel Pazarlama”, “Stratejik Ortaklıklar, API’ler ve Veri Analitikleri”, “Ödeme Yöntemlerini Kullanarak Pazar Payı Elde Etmek”, “Fenomenler ile Etkili Pazarlama Nasıl Yapılır?”, “Gelişmekte Olan Piyasalar ve Online Platformların Gücü” ve “Uçak Bileti Konsolidasyonunda Küresel Gelişmeler” gibi konular sektörün önde gelen firmalarının CEO’ları, direktörleri, genel müdürleri ve çeşitli birim müdürlerinden oluşan 120’nin üstündeki konuşmacı tarafından masaya yatırılacak.

Uzakrota Travel Summit’e 2500 yerli ve yabancı ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Kaynak:www.sozcu.com.tr/



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2KH8XeL
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder