27 Kasım 2018 Salı

CHAMP Cargosystems, Türkiye için Satış Temsilcisi atadı. CHAMP Cargosystems, Türkiye için Satış Temsilcisi atadı.   Sebnem SAYLI, Champ Cargosystems’in Türkiye Satış Temsilcisi olarak atandı. Sayli, hava kargo sektöründe 20 yıldan fazla deneyime ve satış ve pazarlama alanında 11 yıldan fazla deneyime sahip.Kariyerine Türk Hava Yolları’nda başladı ve 18 yil boyunca Turkish Cargo’da çeşitli departmanlarda yönetici olarak çalıştı. Qatar Airways’in merkezinde bir yil süre ile Kargo Is Gelistirme Müdürü olarak çalıştıktan sonra, Atlasglobal Havayolları için bir kargo departmanı kurmak ve bu yeni ürünü yerel ve uluslararası hava kargo pazarına tanıtmak üzere 3,5 yil süre ile Kargo Baskanligi gorevini yürüttü. Sebnem Sayli hava kargo sektöründeki deneyimini ve bilgi birikimini, en büyük Cargo Community Integration (CCI) platformlarından biri olan Traxon CargoHUB’a ve geniş kapsamlı yenilikçi eCargo çözümleri sunan CHAMP Cargosystems’e taşıyor.  

CHAMP Cargosystems, Türkiye için Satış Temsilcisi atadı.

 

Sebnem SAYLI, Champ Cargosystems’in Türkiye Satış Temsilcisi olarak atandı.

Sayli, hava kargo sektöründe 20 yıldan fazla deneyime ve satış ve pazarlama alanında 11 yıldan fazla deneyime sahip.Kariyerine Türk Hava Yolları’nda başladı ve 18 yil boyunca Turkish Cargo’da çeşitli departmanlarda yönetici olarak çalıştı.

Qatar Airways’in merkezinde bir yil süre ile Kargo Is Gelistirme Müdürü olarak çalıştıktan sonra, Atlasglobal Havayolları için bir kargo departmanı kurmak ve bu yeni ürünü yerel ve uluslararası hava kargo pazarına tanıtmak üzere 3,5 yil süre ile Kargo Baskanligi gorevini yürüttü.

Sebnem Sayli hava kargo sektöründeki deneyimini ve bilgi birikimini, en büyük Cargo Community Integration (CCI) platformlarından biri olan Traxon CargoHUB’a ve geniş kapsamlı yenilikçi eCargo çözümleri sunan CHAMP Cargosystems’e taşıyor.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2r7s9Jr
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder