21 Kasım 2018 Çarşamba

Germania Hava Yolları ve Turizm Şirketinin tanıtım gecesi düzenlendi 21.11.2018 tarihli Germania Havayolları / Germania Turizm  değerli sektör temsilcileri ve misafirleri ile bir araya geldi. Kriz dönemlerinde dahi hiç bir Türkiye  uçuşunu azaltmayan Berlin merkezli Alman hava yolu Germania’nın 30 yılı aşkın sektör deneyimini ve geniş uçuş ağını Türkiye ile buluşturmak için önemli adımlar atıyor. Germania Şirketler Grubu’nun yeni bir üyesi olan Germania Turizm Seyahat Acentesini bu yılın Haziran ayında İstanbul-Ataşehir’de büyük bir heyecanla kuruldu. Germania Turizm , turistik alanda faaliyet gösteren Germania Holidays’i ülkemizde temsil etme görevini de üstlendi. Germania yolcularına ve Türk seyahat acentelerine profesyonel ve hızlı bir hizmet sunmak amaçlıyor.

21.11.2018 tarihli Germania Havayolları / Germania Turizm  değerli sektör temsilcileri ve misafirleri ile bir araya geldi.

Kriz dönemlerinde dahi hiç bir Türkiye  uçuşunu azaltmayan Berlin merkezli Alman hava yolu Germania’nın 30 yılı aşkın sektör deneyimini ve geniş uçuş ağını Türkiye ile buluşturmak için önemli adımlar atıyor.

Germania Şirketler Grubu’nun yeni bir üyesi olan Germania Turizm Seyahat Acentesini bu yılın Haziran ayında İstanbul-Ataşehir’de büyük bir heyecanla kuruldu.

Germania Turizm , turistik alanda faaliyet gösteren Germania Holidays’i ülkemizde temsil etme görevini de üstlendi.

Germania yolcularına ve Türk seyahat acentelerine profesyonel ve hızlı bir hizmet sunmak amaçlıyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2FBGuYK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder