27 Kasım 2018 Salı

OMAN AIR TÜRKIYE’DE OMAN AIR TÜRKIYE’DE 2015 yılından bu zamana kadar GSA (Genel Satış Acentesi) ile Türkiye’de varlığını sürdürerı  Umman Sultanlığı’nın Milli Hava Yolu Oman Air. yatırım yaparak Türkiye ofisini hizrnete  açtı. Oman Air Avrupa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak, Türkiye ofisi ülke Müdürlüğü görevine de Eda Büyükakkaş’ı getirdi. Oman Air Türkiye ofisinin hizmete girmesi sebebiyle, Nişantaşı St Regis Istanbul otelinde 27 Kasım Salı(bu gece) gecesi özel bır kutlama düzenlendi. Türkiye’nın dört bır yanından gelen Oman Air satış acenteleri, tur operatörleri, sektörün önde gelen profesyonelleri ve basın mensuplarının da katılımı ıle gerçekleşen gecede, açılış konuşmasını Eda Büyükakkaş yaptı. Oman Air Ülke Müdürü Büyükakkaş, “Öncelikle davetimize icabet ederek. buraya geldiğiniz ve bizim için son derece anlamlı bu keyifli geceyi bizimle paylaştığınız için Oman Aır adına çok teşekkür ederiz.” dedi. Ardından Oman Air’in Türkiye ofısinde çalışan ekibini katılımcılarla tanıştırdı. Ulke Müdürü Büyukakkaş’ın ardından, Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogier de Jager. Oman Air’i tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunuma başlarken Rogıer de Jager. “Bizim için anlamlı olan bu gecede aramızda olduğunuz ıçin mutluluk duyuyoruz Oman Air olarak Türkiye ofisimiz ile artık daha güçlü bir şekilde Türkiye’de olacak ve Türk seyahat severiere hem rekabetçi, hem de kaliteli servis vereceğiz ” dedi. Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogıer de Jager konuşmasına, -Oman Air 57 destinasyona uçuyor. Gelecek yıllarda bu sayıyı daha da arttırmak hedefindeyiz ” şeklinde devam etti. Oman Air Avrupa Bolge Müdürü Rogier de Jager sunumunda, Oman Air’in filosunda 4 adet Boeing 787-8. 4 adet 787-9 Dreamliner, 6 tane Airbus 330-300. 4 adet Airbus 330-200. 5 adet Boeing 737-900, 21 adet Boeing 737-800. 4 adet Embraer 175 and 3 adet 737 MAX bulunduğunu belirtti .2018 yılının sonunda Oman Air’in filosuna 5 adet yeni 737 max ve 3 adet 787-9 daha katılacağını ifade etti. Böylelikle 2022 yılındaki filo hedeflerinin, toplamda 70 adet uçak sayısına ulaşacağını da söyledi. Sunumda, ayrıca Avrupa-Orta Doğu ve Afrika nin en iyisi seçilen Business Class servisi, First Class’ın buyüleyici hizmetlen ve ekonomi sınıfında geliştirilmiş daha kaliteli bır hizmetin verildiğini belirtti. Economy Class” koltukların, geniş diz ve dirsek aralığının yanı sıra, ayarlanabilir başlık ve ayak desteğinin de olduğunu ifade etti. Sadece 2 saatlik bağlantı uçuşları ile Maskat üzerinden dünyaya açılan bir kapı olduklannı söyleyen Rogier de Jager, Umman ülkesinin cazip destinasyonlarını, deniz-güneş-doğa. tarih-kültür ve deniz altı zenginliklerinden de detaylıca bahsetti. Maskat Havalimanının yenilendiğini, böylelikle Maskat üzerinden dünyanın değişik ülkelerine uçacak mısafirienn, havalimanında da konforlu ve keyifli zaman geçirebileceklerini müjdeledi. Detaylı bilgi için : www omanair com web sitesıni ziyaret edebilir veya Oman Air Türkiye ofisine 0212 932 82 80 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.  

OMAN AIR TÜRKIYE’DE

2015 yılından bu zamana kadar GSA (Genel Satış Acentesi) ile Türkiye’de varlığını sürdürerı  Umman Sultanlığı’nın Milli Hava Yolu Oman Air. yatırım yaparak Türkiye ofisini hizrnete  açtı. Oman Air Avrupa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak, Türkiye ofisi ülke Müdürlüğü görevine de Eda Büyükakkaş’ı getirdi.

Oman Air Türkiye ofisinin hizmete girmesi sebebiyle, Nişantaşı St Regis Istanbul otelinde 27 Kasım Salı(bu gece) gecesi özel bır kutlama düzenlendi. Türkiye’nın dört bır yanından gelen Oman Air satış acenteleri, tur operatörleri, sektörün önde gelen profesyonelleri ve basın mensuplarının da katılımı ıle gerçekleşen gecede, açılış konuşmasını Eda Büyükakkaş yaptı.

Oman Air Ülke Müdürü Büyükakkaş, “Öncelikle davetimize icabet ederek. buraya geldiğiniz ve bizim için son derece anlamlı bu keyifli geceyi bizimle paylaştığınız için Oman Aır adına çok teşekkür ederiz.” dedi. Ardından Oman Air’in Türkiye ofısinde çalışan ekibini katılımcılarla tanıştırdı.

Ulke Müdürü Büyukakkaş’ın ardından, Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogier de Jager. Oman Air’i tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunuma başlarken Rogıer de Jager. “Bizim için anlamlı olan bu gecede aramızda olduğunuz ıçin mutluluk duyuyoruz Oman Air olarak Türkiye ofisimiz ile artık daha güçlü bir şekilde Türkiye’de olacak ve Türk seyahat severiere hem rekabetçi, hem de kaliteli servis vereceğiz ” dedi.

Oman Air Avrupa Bölge Müdürü Rogıer de Jager konuşmasına, -Oman Air 57 destinasyona uçuyor. Gelecek yıllarda bu sayıyı daha da arttırmak hedefindeyiz ” şeklinde devam etti.

Oman Air Avrupa Bolge Müdürü Rogier de Jager sunumunda, Oman Air’in filosunda 4 adet Boeing 787-8. 4 adet 787-9 Dreamliner, 6 tane Airbus 330-300. 4 adet Airbus 330-200. 5 adet Boeing 737-900, 21 adet Boeing 737-800. 4 adet Embraer 175 and 3 adet 737 MAX bulunduğunu belirtti .2018 yılının sonunda Oman Air’in filosuna 5 adet yeni 737 max ve 3 adet 787-9 daha katılacağını ifade etti. Böylelikle 2022 yılındaki filo hedeflerinin, toplamda 70 adet uçak sayısına ulaşacağını da söyledi. Sunumda, ayrıca Avrupa-Orta Doğu ve Afrika nin en iyisi seçilen Business Class servisi, First Class’ın buyüleyici hizmetlen ve ekonomi sınıfında geliştirilmiş daha kaliteli bır hizmetin verildiğini belirtti. Economy Class” koltukların, geniş diz ve dirsek aralığının yanı sıra, ayarlanabilir başlık ve ayak desteğinin de olduğunu ifade etti. Sadece 2 saatlik bağlantı uçuşları ile Maskat üzerinden dünyaya açılan bir kapı olduklannı söyleyen Rogier de Jager, Umman ülkesinin cazip destinasyonlarını, deniz-güneş-doğa. tarih-kültür ve deniz altı zenginliklerinden de detaylıca bahsetti. Maskat Havalimanının yenilendiğini, böylelikle Maskat üzerinden dünyanın değişik ülkelerine uçacak mısafirienn, havalimanında da konforlu ve keyifli zaman geçirebileceklerini müjdeledi.
Detaylı bilgi için : www omanair com web sitesıni ziyaret edebilir veya Oman Air Türkiye ofisine 0212 932 82 80 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ScXLJd
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder