11 Kasım 2018 Pazar

Havayolları Ucuz Yakıt Fırsatı Türkmenistan tarafından sunulan daha ucuz yakıt önerisi Havacılık yakıt maliyetleri şu anda önemli ölçüde artıyor. Taşıyıcıların rekabet edebilmek adına en büyük baş ağrıları da maliyetleri olabildiğince düşük tutmaya çalışmak.  Türkmenistan hükümeti, havayollarını ülkenin havalimanlarını kullanmaya davet etti. İkna etmek için bir öneri geliştirdi. Geçtiğimiz günlerde, Aşkabat, Türkmenabat, Mary,  Dashogus ile Türkmenbaşı havaalanlarını Asya ve Avrupa arasındaki operasyonlarında teknik iniş noktası olarak kullanacak olan tüm taşıyıcılara indirimli yakıt fiyatları verileceğini duyurdular. Cargolux’un, indirimli yakıt fiyatının keyfini çıkartan ilk taşıyıcı olduğu söyleniyor.  Türkmenbaşı Havalimanı’na haftada 20 kez teknik iniş yapıyorlar.  Lufthansa Cargo, Turkish Cargo ve Çinli taşıyıcı Uni-Top gibi diğer taşıyıcılar da Türkmenistan’ı ara nokta olarak kullanmakta.

Türkmenistan tarafından sunulan daha ucuz yakıt önerisi
Havacılık yakıt maliyetleri şu anda önemli ölçüde artıyor. Taşıyıcıların rekabet edebilmek adına en büyük baş ağrıları da maliyetleri olabildiğince düşük tutmaya çalışmak. 

Türkmenistan hükümeti, havayollarını ülkenin havalimanlarını kullanmaya davet etti. İkna etmek için bir öneri geliştirdi.

Geçtiğimiz günlerde, Aşkabat, Türkmenabat, Mary,  Dashogus ile Türkmenbaşı havaalanlarını Asya ve Avrupa arasındaki operasyonlarında teknik iniş noktası olarak kullanacak olan tüm taşıyıcılara indirimli yakıt fiyatları verileceğini duyurdular.

Cargolux’un, indirimli yakıt fiyatının keyfini çıkartan ilk taşıyıcı olduğu söyleniyor.  Türkmenbaşı Havalimanı’na haftada 20 kez teknik iniş yapıyorlar. 

Lufthansa Cargo, Turkish Cargo ve Çinli taşıyıcı Uni-Top gibi diğer taşıyıcılar da Türkmenistan’ı ara nokta olarak kullanmakta.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2PrLuE0
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder