29 Mayıs 2020 Cuma

UÇUŞTAN ÖNCE EMİN OLUN Havayolu seyahatleri yeniden başlıyor ve yolcular tekrar havaalanları üzerinden seyahat etmeye hazırlanıyor. Yolcuların havaalanlarında maske takmasını ve mümkün olduğunca diğer yolcular ile güvenli bir mesafe bırakmasını öneriyoruz. Lütfen seyahate çıkmadan önce aşağıdaki kontrol listesini okuyun. Kalkıştan önce Hastaysanız lütfen seyahat etmeyin. Koronavirüs belirtileriniz varsa, lütfen havayolu şirketinize başvurun. Evde online check-in yapın. Lütfen dört saatte bir değiştirmeye yetecek kadar maske bulundurun. Tüm yolcuların havaalanlarında maske takması gerekiyor. Tüm seyahatiniz için yeterli maskeye sahip olduğunuzdan emin olun. Mümkün olduğunca az bagajla seyahat edin. Bu seyahatinizi daha sorunsuz hale getirecektir. Lütfen havayolunuzun bagajla ilgili talimatları okuyun. Bagajınızın doğru şekilde paketlendiğinden emin olun . Pili olan elektronik aygıtları çıkarmaya hazır olun. Havaalanında Lütfen koruyucu bir maske takın. Lütfen olabildiğince diğer yolculara ve havaalanı personeline güvenli bir mesafede durun. Hijyene dikkat edin. Havaalanı genelinde el dezenfektanı mevcuttur. Lütfen havalimanındaki yetkililer tarafından verilen talimatlara uyun.

Havayolu seyahatleri yeniden başlıyor ve yolcular tekrar havaalanları üzerinden seyahat etmeye hazırlanıyor.

Yolcuların havaalanlarında maske takmasını ve mümkün olduğunca diğer yolcular ile güvenli bir mesafe bırakmasını öneriyoruz.

Lütfen seyahate çıkmadan önce aşağıdaki kontrol listesini okuyun.

Kalkıştan önce

Hastaysanız lütfen seyahat etmeyin. Koronavirüs belirtileriniz varsa, lütfen havayolu şirketinize başvurun.

Evde online check-in yapın.

Lütfen dört saatte bir değiştirmeye yetecek kadar maske bulundurun. Tüm yolcuların havaalanlarında maske takması gerekiyor. Tüm seyahatiniz için yeterli maskeye sahip olduğunuzdan emin olun.

Mümkün olduğunca az bagajla seyahat edin. Bu seyahatinizi daha sorunsuz hale getirecektir. Lütfen havayolunuzun bagajla ilgili talimatları okuyun.

Bagajınızın doğru şekilde paketlendiğinden emin olun . Pili olan elektronik aygıtları çıkarmaya hazır olun.


Havaalanında

Lütfen koruyucu bir maske takın.

Lütfen olabildiğince diğer yolculara ve havaalanı personeline güvenli bir mesafede durun.

Hijyene dikkat edin. Havaalanı genelinde el dezenfektanı mevcuttur.

Lütfen havalimanındaki yetkililer tarafından verilen talimatlara uyun.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ZONxWl
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder