31 Mayıs 2020 Pazar

AIR INDIA VATANDAŞLARIMIZI GETİRECEK Hindistan’dan ülkemize 8 Haziran 2020 tarihinde Air India tarafından düzenlenecek özel sefere ilişkin duyuru. Değerli vatandaşlarımız, Air India’nın 8 Haziran 2020 Pazartesi günü Türkiye‘de bulunan Hint vatandaşlarını Hindistan’a getirmek için özel sefer düzenleyeceği öğrenilmiştir. Hindistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyurudan sözkonusu seferin anılan tarihte Delhi’den İstanbul’a gidiş ayağında halen Hindistan‘da bulunan vatandaşlarımızın da seyahat edebileceği anlaşılmıştır. Air India’nın benzer maksatlı tüm seferleri gibi bahsekonu seferle ilgilenen vatandaşlarımızın 8 Haziran 2020 tarihli Delhi – İstanbul uçuşu için biletlerini Air India’nın aşağıdaki linkinden doğrudan online satın alabilecekleri bildirilmiştir. http://www.airindia.in/evacuation-flight.htm Sayfadaki bilgiler zaman zaman güncellenmektedir. Delhi-İstanbul uçuşunun görünmemesi halinde sayfanın düzenli olarak kontrol edilmesi gerekecektir. Sözkonusu uçuşa Delhi dışından katılmak isteyecek vatandaşlarımızın da bulundukları şehirlerden Delhi’ye 25 Mayıs 2020 tarihinde başlatılan iç hat uçuşlarıyla veya demiryolu seferleri ile intikal edebilmeleri mümkündür. Hindistan vizeleri geçerlilik süresi biten vatandaşlarımızın Hindistan İçişleri Bakanlığı’nın aşağıdaki FRRO sitesinden vize uzatımı başvurusu yapmaları önemle rica olunur. https://indianfrro.gov.in/eservices/home.jsp Uçuşun saati, uçuş saatinden ne kadar süre önce Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanına gelinmesi gerektiği, terminal binasında ve uçuş sırasında ne gibi uygulamalara riayet edileceği Air India’nın ve Indra Gandhi Uluslararası Havalimanı’nın ilgili duyurularından vatandaşlarımızca titizlikle takip edilmesinde yarar görülmektedir. Olabilecek saat değişiklikleri, bilet ücreti ve benzeri hususların havayolunun web sitesinden takip edilmesi rica olunur. Air India’nın 8 Haziran 2020 tarihindeki Delhi-İstanbul uçuşuna anılan havayolundan bilet kestiren her vatandaşımızın Türkiye’ye varışta gümrük işlemlerini de sorunsuz tamamlayabilmeleri için satın alacağı biletin bilgilerini bulundukları yere en yakın misyonumuza bildirmeleri rica olunur. Saygıyla duyurulur. T.C. Yeni Delhi Büyükelçiliği İlgili Dosyalar Hindistan_Duyuru_8Haziran2020_AirIndia.pdf

Hindistan’dan ülkemize 8 Haziran 2020 tarihinde Air India tarafından düzenlenecek özel sefere ilişkin duyuru.

Değerli vatandaşlarımız,

Air India’nın 8 Haziran 2020 Pazartesi günü Türkiye‘de bulunan Hint vatandaşlarını Hindistan’a getirmek için özel sefer düzenleyeceği öğrenilmiştir.

Hindistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyurudan sözkonusu seferin anılan tarihte Delhi’den İstanbul’a gidiş ayağında halen Hindistan‘da bulunan vatandaşlarımızın da seyahat edebileceği anlaşılmıştır.

Air India’nın benzer maksatlı tüm seferleri gibi bahsekonu seferle ilgilenen vatandaşlarımızın 8 Haziran 2020 tarihli Delhi – İstanbul uçuşu için biletlerini Air India’nın aşağıdaki linkinden doğrudan online satın alabilecekleri bildirilmiştir.

http://www.airindia.in/evacuation-flight.htm

Sayfadaki bilgiler zaman zaman güncellenmektedir. Delhi-İstanbul uçuşunun görünmemesi halinde sayfanın düzenli olarak kontrol edilmesi gerekecektir.

Sözkonusu uçuşa Delhi dışından katılmak isteyecek vatandaşlarımızın da bulundukları şehirlerden Delhi’ye 25 Mayıs 2020 tarihinde başlatılan iç hat uçuşlarıyla veya demiryolu seferleri ile intikal edebilmeleri mümkündür.

Hindistan vizeleri geçerlilik süresi biten vatandaşlarımızın Hindistan İçişleri Bakanlığı’nın aşağıdaki FRRO sitesinden vize uzatımı başvurusu yapmaları önemle rica olunur.

https://indianfrro.gov.in/eservices/home.jsp

Uçuşun saati, uçuş saatinden ne kadar süre önce Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanına gelinmesi gerektiği, terminal binasında ve uçuş sırasında ne gibi uygulamalara riayet edileceği Air India’nın ve Indra Gandhi Uluslararası Havalimanı’nın ilgili duyurularından vatandaşlarımızca titizlikle takip edilmesinde yarar görülmektedir. Olabilecek saat değişiklikleri, bilet ücreti ve benzeri hususların havayolunun web sitesinden takip edilmesi rica olunur.

Air India’nın 8 Haziran 2020 tarihindeki Delhi-İstanbul uçuşuna anılan havayolundan bilet kestiren her vatandaşımızın Türkiye’ye varışta gümrük işlemlerini de sorunsuz tamamlayabilmeleri için satın alacağı biletin bilgilerini bulundukları yere en yakın misyonumuza bildirmeleri rica olunur.

Saygıyla duyurulur.

T.C. Yeni Delhi Büyükelçiliği

İlgili Dosyalar

Hindistan_Duyuru_8Haziran2020_AirIndia.pdf



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2TT5Gif
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder