31 Mayıs 2020 Pazar

Almanya’dan Türkiye’ye Teşekkür Almanya Dışişleri Bakanlığı Cumartesi günü Türkiye’ye, koronavirüs salgını sırasında Alman vatandaşlarını Kolombiya ve Peru’dan tahliye etmesine yardımcı olduğu için teşekkür etti. Almanya Federal Dışişleri Ofisi, Peru’nun başkenti Lima ve Kolombiya’nın başkenti Bogota‘daki Türk büyükelçiliklerine “büyük işbirliği ve yardım için” teşekkür etti. 100’den fazla Alman vatandaşının Pazartesi günü bir Türk Hava Yolları uçuşunda Güney Amerika ülkelerinden tahliye edildiğini söyledi. Türkiye, salgın sırasında diğer ülkelerin vatandaşlarını ülkelerine geri göndermelerine ilk kez yardım etmiyor. Şubat ayında bir Türk askeri kargo uçağı, kendi vatandaşlarıyla birlikte Azerbaycan, Gürcistan ve Arnavutluk vatandaşlarını tahliye etmek için Çin’in koronavirüs vurduğu şehri Wuhan’a gitmişti.

Almanya Dışişleri Bakanlığı Cumartesi günü Türkiye’ye, koronavirüs salgını sırasında Alman vatandaşlarını Kolombiya ve Peru’dan tahliye etmesine yardımcı olduğu için teşekkür etti.

Almanya Federal Dışişleri Ofisi, Peru’nun başkenti Lima ve Kolombiya’nın başkenti Bogota‘daki Türk büyükelçiliklerine “büyük işbirliği ve yardım için” teşekkür etti.

100’den fazla Alman vatandaşının Pazartesi günü bir Türk Hava Yolları uçuşunda Güney Amerika ülkelerinden tahliye edildiğini söyledi.

Türkiye, salgın sırasında diğer ülkelerin vatandaşlarını ülkelerine geri göndermelerine ilk kez yardım etmiyor. Şubat ayında bir Türk askeri kargo uçağı, kendi vatandaşlarıyla birlikte Azerbaycan, Gürcistan ve Arnavutluk vatandaşlarını tahliye etmek için Çin’in koronavirüs vurduğu şehri Wuhan’a gitmişti.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2McbGhG
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder