30 Mayıs 2020 Cumartesi

UÇUŞLAR PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR Türk Hava Yolları seferlerine ne zaman başlayacak? Türk Hava Yolları seferlerine başlıyor mu? THY iç hat seferleri ne zaman başlayacak? Seyahat izinlerinin 1 Haziran 2020 günü itibari ile kaldırılması ile birlikte THY-  Türk Hava Yolları ilk seferini pazartesi günü (1 Haziran 2020 günü) gerçekleştirecek. İstanbul Havalimanı – Ankara Eseboğa Havalimanı arasında yapılacak olan sefer Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katılacak. İstanbul Havalimanı’ndan Ankara Esenboğa Havalimanı’na yapılacak uçuşta, yolculara sefer öncesinde pandemi sertifikası verilecek. Pegasus Havayolu seferlerine ne zaman başlayacak? Pegasus Havayoluseferlerine başlıyor mu? Pegasus Havayolu iç hat seferleri ne zaman başlayacak? Pegasus 1 Haziran itibariyle İstanbul’dan İzmir,Antalya ve Trabzon’a uçuşlara başlayacak. 4 Haziran’da ise toplamda 23 şehire uçuş düzenleyecek. Uçuşlar 1 Haziran'da başlıyor Pegasus 1 Haziran itibariyle İstanbul'dan İzmir,Antalya ve Trabzon'a uçuşlara başlayacak. 4 Haziran'da ise toplamda 23 şehire uçuş düzenleyecek. THY ise 1 Haziran'da İstanbul'dan Ankara'ya uçuşlara başlıyor. pic.twitter.com/Wnl5KsyCEJ — HavArenaMedya (@HavArenaMedya) May 30, 2020 ALMANYA TÜRKİYE UÇUŞ YASAĞINI NE ZAMAN KALDIRACAK? UÇUŞTAN ÖNCE EMİN OLUN THY UÇAK İÇİNDE YAN KOLTUK BOŞ KALACAK MI?

Türk Hava Yolları seferlerine ne zaman başlayacak? Türk Hava Yolları seferlerine başlıyor mu? THY iç hat seferleri ne zaman başlayacak?

Seyahat izinlerinin 1 Haziran 2020 günü itibari ile kaldırılması ile birlikte THY-  Türk Hava Yolları ilk seferini pazartesi günü (1 Haziran 2020 günü) gerçekleştirecek. İstanbul Havalimanı – Ankara Eseboğa Havalimanı arasında yapılacak olan sefer Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katılacak.

İstanbul Havalimanı’ndan Ankara Esenboğa Havalimanı’na yapılacak uçuşta, yolculara sefer öncesinde pandemi sertifikası verilecek.

Pegasus Havayolu seferlerine ne zaman başlayacak? Pegasus Havayoluseferlerine başlıyor mu? Pegasus Havayolu iç hat seferleri ne zaman başlayacak?


Pegasus 1 Haziran itibariyle İstanbul’dan İzmir,Antalya ve Trabzon’a uçuşlara başlayacak. 4 Haziran’da ise toplamda 23 şehire uçuş düzenleyecek.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3gxCoPX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder