29 Mayıs 2020 Cuma

UÇAĞIN ENKAZINDA PARA BULUNDU Müfettişler ve kurtarma görevlileri, Pakistan Uluslararası Havayolları’nın uçaktaki enkazında 30 milyon Rs ( 400 bin USD ) nakit para buldular. Lahor’dan Karaçi’ye giden PK-8303 uçuşu Cuma günü Karaçi Uluslararası Havaalanı yakınındaki bir yerleşim bölgesinde düştü ve sadece iki yolcu mucizevi bir şekilde kazada hayatta kaldı. Bir yetkili Perşembe günü yaptığı açıklamada, müfettişler ve kurtarma görevlileri tarafından uçağın enkazından 30 milyon Rs değerinde para bulunduğunu söyledi. Yetkili, “Bu kadar büyük bir paranın havaalanı güvenliği ve bagaj tarayıcılarından nasıl geçtiği ve ne amaçla uçuşa ulaştığı konusunda soruşturma açıldı.” Dedi. Para enkazdan iki torba içerisinde kurtarıldı. Pakistan tarihinin en felaket havacılık felaketlerinden biri olan uçak kazasında mürettebat dahil toplam 97 kişi öldü. Bir hükümet yetkilisi Perşembe günü yaptığı açıklamada, 47 kişinin kimliğinin tamamlandığını, 43’ün de defnedilmek üzere teslim edildiğini söyledi. Kaynak https://ift.tt/36GFJra

Müfettişler ve kurtarma görevlileri, Pakistan Uluslararası Havayolları’nın uçaktaki enkazında 30 milyon Rs ( 400 bin USD ) nakit para buldular.

Lahor’dan Karaçi’ye giden PK-8303 uçuşu Cuma günü Karaçi Uluslararası Havaalanı yakınındaki bir yerleşim bölgesinde düştü ve sadece iki yolcu mucizevi bir şekilde kazada hayatta kaldı.

Bir yetkili Perşembe günü yaptığı açıklamada, müfettişler ve kurtarma görevlileri tarafından uçağın enkazından 30 milyon Rs değerinde para bulunduğunu söyledi.

Yetkili, “Bu kadar büyük bir paranın havaalanı güvenliği ve bagaj tarayıcılarından nasıl geçtiği ve ne amaçla uçuşa ulaştığı konusunda soruşturma açıldı.” Dedi.

Para enkazdan iki torba içerisinde kurtarıldı.

Pakistan tarihinin en felaket havacılık felaketlerinden biri olan uçak kazasında mürettebat dahil toplam 97 kişi öldü.

Bir hükümet yetkilisi Perşembe günü yaptığı açıklamada, 47 kişinin kimliğinin tamamlandığını, 43’ün de defnedilmek üzere teslim edildiğini söyledi.

Kaynak https://ift.tt/36GFJra



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2XLl5lT
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder