15 Kasım 2019 Cuma

Turkish Cargo Hizmet verdiği sektörleri mercek altına aldı Turkish Cargo hizmet verdiğisektörleri daha yakından tanıyor! Turkish Cargo sektörleri anlamak, sektörlerin ihtiyaçlarına doğru çözümlerle yaklaşabilmek adına Turkishtime dergisi ile birlikte düzenlediği Ortak Akıl Toplantıları’nın ilkinde, otomotiv sektörü üzerine konuştu. Toplantıda; Türkiye otomotiv sektörünün iç ve dış stratejisi, sektörün Ar-Ge yatırımları, Sanayi 4.0, kurdaki dalgalanmalardan nasıl etkilenildiği ve tedarik zincirini oluşturan halkaların sektör için yarattığı değer tüm yönleriyle ele alındı.

Turkish Cargo hizmet verdiğisektörleri daha yakından tanıyor!

Turkish Cargo sektörleri anlamak, sektörlerin ihtiyaçlarına doğru çözümlerle yaklaşabilmek adına Turkishtime dergisi ile birlikte düzenlediği Ortak Akıl Toplantıları’nın ilkinde, otomotiv sektörü üzerine konuştu.

Toplantıda; Türkiye otomotiv sektörünün iç ve dış stratejisi, sektörün Ar-Ge yatırımları, Sanayi 4.0, kurdaki dalgalanmalardan nasıl etkilenildiği ve tedarik zincirini oluşturan halkaların sektör için yarattığı değer tüm yönleriyle ele alındı.

No alternative text description for this imageNo alternative text description for this imageNo alternative text description for this image



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2QmoAwX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder