24 Kasım 2019 Pazar

Türkiye’de İlk Kez Havacılık, Uzay ve Psikoloji Kongresi Düzenleniyor! Bazen küçük bir merakla başlar her şey… Türkiye’de İlk Kez Havacılık, Uzay ve Psikoloji Kongresi Düzenleniyor! 7-8 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan, havacılık, uzay ve psikoloji alanlarında ses getirecek olan kongre aynı zamanda 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık gününe denk geliyor. Kongrede; kongrenin Onursal Başkanı, Havacılık ve Uzay Psikolojisi kitabının yazarı, aynı zamanda Havacılık Tıbbı Derneği Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç, NASA’da çalışan en genç Türk Dr. Umut Yıldız , Türk Havacılık Tarihi adlı kitabın yazarı Stuart Kline, Safsatalar gibi beş popüler kitabın yazarı Dr. Tevfik Uyar, Türk Hava Kuvvetlerinin Doğuş Yılları kitabının yazarı, 1936 doğumlu, Emekli Havacı Pilot Tümgeneral İrfan Sarp, Havada Kalan Sorular gibi üç havacılık kitabının yazarı Kaptan Pilot Menderes Çakıcı, Havacılıkta Emniyet Yönetimi kitabı yazarı Prof. Dr. Ender Gerede, Türk Hava Yolları ve İstanbul Üniversitesi ortaklığında kurulmuş Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Enstitüsü’nün Kurucu Müdürü Prof. Dr. Pınar Ünsal gibi isimlerin de olduğu alanında uzman 23 konuşmacı sunumlarını gerçekleştirecek. Kongreye akademisyenler, üniversite öğrencileri, psikoloji-havacılık çalışanları ve havacılık, uzay ve psikoloji meraklıları katılım sağlayabilecek. 1.Havacılık, Uzay ve Psikoloji Kongresinin iki gün sürecek programı ise bu şekilde:  

Bazen küçük bir merakla başlar her şey…

Türkiye’de İlk Kez Havacılık, Uzay ve Psikoloji Kongresi Düzenleniyor!

7-8 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan, havacılık, uzay ve psikoloji alanlarında ses getirecek olan kongre aynı zamanda 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık gününe denk geliyor.

Kongrede; kongrenin Onursal Başkanı, Havacılık ve Uzay Psikolojisi kitabının yazarı, aynı zamanda Havacılık Tıbbı Derneği Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç, NASA’da çalışan en genç Türk Dr. Umut Yıldız , Türk Havacılık Tarihi adlı kitabın yazarı Stuart Kline, Safsatalar gibi beş popüler kitabın yazarı Dr. Tevfik Uyar, Türk Hava Kuvvetlerinin Doğuş Yılları kitabının yazarı, 1936 doğumlu, Emekli Havacı Pilot Tümgeneral İrfan Sarp, Havada Kalan Sorular gibi üç havacılık kitabının yazarı Kaptan Pilot Menderes Çakıcı, Havacılıkta Emniyet Yönetimi kitabı yazarı Prof. Dr. Ender Gerede, Türk Hava Yolları ve İstanbul Üniversitesi ortaklığında kurulmuş Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Enstitüsü’nün Kurucu Müdürü Prof. Dr. Pınar Ünsal gibi isimlerin de olduğu alanında uzman 23 konuşmacı sunumlarını gerçekleştirecek.

Kongreye akademisyenler, üniversite öğrencileri, psikoloji-havacılık çalışanları ve havacılık, uzay ve psikoloji meraklıları katılım sağlayabilecek.

1.Havacılık, Uzay ve Psikoloji Kongresinin iki gün sürecek programı ise bu şekilde:

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ODcNrD
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder