29 Kasım 2019 Cuma

Herkes İçin Havacılık Derneği Turkish Technic Gezisi TURKISH TECHNIC GEZİSİ Herkes İçin Havacılık Derneği 29 Kasım 2019 Cuma günü İstanbul ve Kocaeli Temsilciliği ile birlikte Ana Sponsoru olan Turkish Technic’in Sabiha Gökçen Tesislerini gezdi. Havacılık yönetimi, kabin memurluğu, uçak-gövde-motor-bakım ve uçak mühendisliği okuyan öğrencilerden oluşan ekip Avrupanın En Modern Uçak Bakım Hangarlarından birine sahip olan Turkish Technic SAW hangarını gezdi. Sabah saatlerinde şirket sunumu ile başlayan gezi atölyeler, uçak boya hangarı, dar ve geniş gövdeli uçakların bakımının yapıldığı hangar gezisiyle son buldu. Gezinin ardından İstanbul ve Kocaeli ekibi Herkes İçin Havacılık Derneği ve Havacılık Müzesi’ni de gezdi. 2 bin 650 üyesi ve 7 temsilciliği bulunan Herkes İçin Havacılık Derneği bu tür gezilerin devam edeceğini duyurdu.  

TURKISH TECHNIC GEZİSİ

Herkes İçin Havacılık Derneği 29 Kasım 2019 Cuma günü İstanbul ve Kocaeli Temsilciliği ile birlikte Ana Sponsoru olan Turkish Technic’in Sabiha Gökçen Tesislerini gezdi. Havacılık yönetimi, kabin memurluğu, uçak-gövde-motor-bakım ve uçak mühendisliği okuyan öğrencilerden oluşan ekip Avrupanın En Modern Uçak Bakım Hangarlarından birine sahip olan Turkish Technic SAW hangarını gezdi.

Sabah saatlerinde şirket sunumu ile başlayan gezi atölyeler, uçak boya hangarı, dar ve geniş gövdeli uçakların bakımının yapıldığı hangar gezisiyle son buldu.

Gezinin ardından İstanbul ve Kocaeli ekibi Herkes İçin Havacılık Derneği ve Havacılık Müzesi’ni de gezdi.

2 bin 650 üyesi ve 7 temsilciliği bulunan Herkes İçin Havacılık Derneği bu tür gezilerin devam edeceğini duyurdu.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2OWHqZg
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder