27 Kasım 2019 Çarşamba

YERLİ VE YABANCI DRONE YARIŞ PİLOTLARI NEFESLERİ KESECEK! ÜSKÜDAR BELEDİYESİ, DRONE FESTİVALİ İLE MUTLULUKTAN UÇURACAK! İSTANBUL’DA İLK KEZ DÜZENLENECEK DEV FESTİVALDE YERLİ VE YABANCI DRONE YARIŞ PİLOTLARI NEFESLERİ KESECEK! 1,5 SANİYEDE 0’DAN 200 KM HIZA ULAŞAN JET DRONE’LARIN YARIŞI ÖZEL GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINAN PİSTLERDE GERÇEKLEŞECEK BÜYÜK HEYECAN VE GÖRSEL ŞOVA DÖNÜŞECEK FESTİVALE 7’DEN 70’E HERKES DAVETLİ Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnekle gösterilen etkinlikleri İstanbul’a kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar toplumun her kesimine hitap eden etkinliklerle hayatın her alanına dokunan Üsküdar Belediyesi, “Mutluluktan uçuran” bir etkinliğe imza atacak. Bu kapsamda düzenlenecek Drone festivali aracılığıyla, İstanbullulara bambaşka bir deneyim yaşatacak. Eğitmenlere drone ve VR deneyimi sunulacak festivalde, katılımcılar drone yarışlarına, co-pilot olarak katılma şansı yakalayacaklar. Festivalde yarışacak Pilot’lar ve Eğitmenler 3 Yılda 100’ün üzerinde yarışa ve etkinliğe katılmış sporcu lisansılı pilotlardan oluşuyor. Dev ekranlardan canlı yayınların yapılacağı festivalde; teknik eğitimler verilerek, drone simülatörü, 3D maker, segway deneyim parkuru yaratılacak. TDL’nin ulusal ve uluslararası 50 pilot ve 25 Eğitmeninden oluşan ekip hünerlerini gençlere gösterecek. Festivalde robotik kullanma ve yarışları ile teknolojinin ulaştığı son nokta da deneyimlenebilecek. 30 Kasım Cumartesi günü saat 10.30’da başlayacak festival bir sonraki gün de devam edecek. Festival tüm hafta sonu boyunca saat 10.30 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla, 30 Kasım Cumartesi günü, saat 10.30’da Çavuşdere Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak festivalimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. TARİH: 30 KASIM CUMARTESİ- 1 ARALIK PAZAR SAAT: 10.30- 19.00 YER: ÇAVUŞDERE KAPALI SPOR SALONU/ ÜSKÜDAR

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ, DRONE FESTİVALİ İLE MUTLULUKTAN UÇURACAK!

İSTANBUL’DA İLK KEZ DÜZENLENECEK DEV FESTİVALDE YERLİ VE YABANCI DRONE YARIŞ PİLOTLARI NEFESLERİ KESECEK!

1,5 SANİYEDE 0’DAN 200 KM HIZA ULAŞAN JET DRONE’LARIN YARIŞI ÖZEL GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINAN PİSTLERDE GERÇEKLEŞECEK

BÜYÜK HEYECAN VE GÖRSEL ŞOVA DÖNÜŞECEK FESTİVALE 7’DEN 70’E HERKES DAVETLİ

Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnekle gösterilen etkinlikleri İstanbul’a kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar toplumun her kesimine hitap eden etkinliklerle hayatın her alanına dokunan Üsküdar Belediyesi“Mutluluktan uçuran” bir etkinliğe imza atacak. Bu kapsamda düzenlenecek Drone festivali aracılığıyla, İstanbullulara bambaşka bir deneyim yaşatacak. Eğitmenlere drone ve VR deneyimi sunulacak festivalde, katılımcılar drone yarışlarına, co-pilot olarak katılma şansı yakalayacaklar. Festivalde yarışacak Pilot’lar ve Eğitmenler 3 Yılda 100’ün üzerinde yarışa ve etkinliğe katılmış sporcu lisansılı pilotlardan oluşuyor.
Dev ekranlardan canlı yayınların yapılacağı festivalde; teknik eğitimler verilerek, drone simülatörü, 3D maker, segway deneyim parkuru yaratılacak. TDL’nin ulusal ve uluslararası 50 pilot ve 25 Eğitmeninden oluşan ekip hünerlerini gençlere gösterecek. Festivalde robotik kullanma ve yarışları ile teknolojinin ulaştığı son nokta da deneyimlenebilecek.

30 Kasım Cumartesi günü saat 10.30’da başlayacak festival bir sonraki gün de devam edecek. Festival tüm hafta sonu boyunca saat 10.30 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla, 30 Kasım Cumartesi günü, saat 10.30’da Çavuşdere Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak festivalimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

TARİH: 30 KASIM CUMARTESİ- 1 ARALIK PAZAR

SAAT: 10.30- 19.00

YER: ÇAVUŞDERE KAPALI SPOR SALONU/ ÜSKÜDAR



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/33nRJdN
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder