23 Kasım 2019 Cumartesi

İstanbul Havalimanı Meteoroloji Kulesi pistleri görerek de gözlem ve tahmin yapabilme imkanına kavuştu Meteoroloji Genel Müdürlüğü Resmi Twitter Hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı Meteoroloji Kulesi hakkında açıklama yaptı.   Dünyanın en gelişmiş teknik cihazlarıyla donatılmış İstanbul Havalimanı Meteoroloji Kulemizde, kullandığımız verilerin yanında pistleri görerek de gözlem ve tahmin yapabilme imkanına kavuştuk. Kule sayesinde hava yolu şirketlerine hava durumu bilgisi ve beklenen hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü personeli tarafından 7 gün 24 saat anında verilebiliyor.    

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Resmi Twitter Hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı Meteoroloji Kulesi hakkında açıklama yaptı.

 

Dünyanın en gelişmiş teknik cihazlarıyla donatılmış İstanbul Havalimanı Meteoroloji Kulemizde, kullandığımız verilerin yanında pistleri görerek de gözlem ve tahmin yapabilme imkanına kavuştuk.

Kule sayesinde hava yolu şirketlerine hava durumu bilgisi ve beklenen hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü personeli tarafından 7 gün 24 saat anında verilebiliyor.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/34b9y10
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder